Inicio Notícies Benestar Social Les xiques i xics de ADISTO, reporters de les festes patronals

Les xiques i xics de ADISTO, reporters de les festes patronals

5 min read

L’associació va visitar l’Ajuntament de Torrent per a comptar la seua experiència i compartir les seues fotografies

Prop de 30 xics i xiques de ADISTO van participar en el boato de la capitania cristiana de Hospitalaris

Cinc xiques i xics de l’Associació de Discapacitats de Torrent (ADISTO) s’han convertit en autèntics i autèntiques reporteres durant les festes patronals. Marina Sánchez, Laura Bermell, Carla Fulgado, Paula Cubells i Robert Requena han seguit i cobert alguns dels actes de la programació festiva de Torrent, fotografiant i entrevistant els protagonistes de cada esdeveniment.

Després de la seua experiència, el grup de reporters i reporteres ha visitat el Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament de Torrent per a conéixer de primera mà el treball dels i les periodistes, comptar la seua experiència i compartir les seues fotografies de les festes. L’alcalde Jesús Ros i la regidora de Comunicació, Susi Ferrer, també han estat presents en la visita i els han animat a seguir amb aquest projecte.

Marina Sánchez i Carla Fulgado han sigut les encarregades de parlar amb alguns dels protagonistes de les festes patronals. Van entrevistar, per exemple, a Raúl Ogalla en la presentació del seu concert,als responsables de l’espectacle de Antenita Band i a Sergio Bacete després del seu espectacle de Kangoo. Ambdues asseguren haver passat “molts nervis previs a les entrevistes” però haver “gaudit molt de l’experiència”.

Robert Requena, per part seua, ha sigut el càmera durant aquestes festes. En cada acte que cobrien les reporteres de ADISTO, ell ha sigut l’encarregat de captar les imatges de les entrevistes i els esdeveniments, una experiència que per a ell “ha sigut genial”.

Beni Córdoba, voluntaria i una de les fundadores de ADISTO, descriu aquesta col·laboració com “una manera de donar visibilitat a l’associació, que els xics i xiques puguen demostrar que són capaces de tot el que es proposen, i que reben el reconeixement que mereixen pel bon treball que fan diàriament”.

La presentació de les festes patronals, el passat 8 de juliol amb un programa de la Ràdio Municipal, va ser la primera ocasió perquè l’equip de ADISTO començara la seua col·laboració. Carla Fulgado i Paula Cubells van participar en algunes entrevistes com la de Raúl Ogalla o Saray García i Pascual Andreu, mentre Roberto Requena, càmera en mà, gravava tot el programa.

PROTAGONISTES DE LA GRAN ENTRADA MORA I CRISTIANA

A més, prop d’una trentena de xics i xiques de ADISTO van participar en el boato de la Gran Entrada Mora i Cristiana de la mà de la capitania de Hospitalaris, sent ovacionats al llarg de tot el trajecte de la baixada del Convent fins a Trinitàries. Els vestits que van vestir van ser cosits per les mares dels i les membres de l’associació. Beni Córdoba ha volgut agrair la participació dels familiars en aquest i altres actes i s’ha mostrat “emocionada perquè els xics i xiques de ADISTO han sigut protagonistes d’un dels esdeveniments més importants de les Festes de Torrent 2019”.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Social
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Una sendera nocturna pel Vedat, protagonista de la programació del cap de setmana a Torrent

El cap de setmana a Torrent ve carregat d’activitats per a tota mena de públics, des…