Inicio Notícies Cultura “En algun lloc”, de Nuria Fernández, des d’este divendres a l’Antic Mercat

“En algun lloc”, de Nuria Fernández, des d’este divendres a l’Antic Mercat

3 min read

La Sala Cívica acull una exposició de 44 pintures amb la terra i la naturalesa com a font d’inspiració

L’artista torrentina Nuria Fernández exposa des d’este divendres a la Sala Cívica de l’Antic Mercat “En algun lloc”, una sèrie de 44 obres pintades, la gran majoria, en l’últim any. La mateixa Nuria Fernández ha participat este matí en la presentació en roda de premsa i ha descrit la mostra, que es divideix en dues parts. “Una part són una sèrie d’obres més abstractes, amb la naturalesa com a font d’inspiració i amb presència de llocs més interns que externs. L’altra part, titulada “Horitzons”, és més expressiva i amb la terra com a referent”. L’artista ha valorat especialment l’oportunitat de tornar a exposar a Torrent després de quatre anys.

En la presentació, l’alcalde Jesús Ros, ha destacat que l’exposició de Nuria Fernández suposa “una vegada més, posar en valor i mostrar tot el que és capaç de fer la gent de Torrent, en qualsevol àmbit”. La regidora de Cultura, Susi Ferrer, ha subratllat que amb la mostra de Nuria Fernández, la Sala Cívica de l’Antic Mercat s’estrena com a seu d’una exposició d’estes característiques, després d’haver albergat mostres d’un altre tipus, com l’última, de José Luis Alabarta i la seua col·lecció de discos.

A més de l’exposició, tindran lloc els dies 27 d’octubre i 3 de novembre dos tallers de pintura mural. La protagonista del taller, per a xiquets i adults, serà una gran torre de dos metres i en cada costat es plasmarà una estació de l’any.

Nuria Fernández compagina el seu treball d’arquitecta tècnica amb els estudis de Belles Arts que està a punt de concloure. L’exposició estarà oberta fins al pròxim 7 de novembre.

La Sala Cívica, gestionada per l’empresa municipal Idea’t, s’ha adaptat per a acollir, per primera vegada, una mostra de pintures.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La Cremà ompli de foc i flames els carrers de Torrent

Els 58 monuments deixaren 187.560 quilos de cendra, que va ser ràpidament arreplegada pels…