Inicio Notícies Cultura Els Moros i Cristians celebren el Mig Any

Els Moros i Cristians celebren el Mig Any

2 min read

La Torre acull la renovació de càrrecs de capitans i alferes i les filades i comparses fan l’Entradeta

Els Moros i Cristians de Torrent han celebrat este cap de setmana la festa del Mig Any, per a recordar que d’ací a sis mesos Torrent tornarà a vibrar i a omplir-se de música, color i soroll de les desfilades. La jornada festiva començà a primera hora del matí amb un esmorzar en l’Àgora del Parc Central, com a activitat prèvia a l’Entradeta.

Al migdia, els festers de les 24 filades i comparses desfilaren des del Convent fins a la Torre on, per primera vegada, el recorregut rodejà el monument abans de la renovació i del nomenament de càrrecs. Així, les alferes mora i cristiana, Rebeca González, d’Omeies, i Sonia Guzmán, de Na Violant, i la capitana mora i el capità cristià, Encarna Puig, de Muladins, i Vicente Francés, d’Hospitalaris, respectivament, estrenaren càrrecs. L’alcalde, Jesús Ros, en companyia del regidor de Festes, José Antonio Castillejo, assistí amb la corporació municipal als actes que tingueren lloc al llarg del matí.

Després del dinar de germanor, de nou en l’Àgora del Parc Central es lliuraren els premis del concurs de fotografia de Moros i Cristians d’Instagram. Juanmi Esteve, Raul Puig i Salvador Palop s’emportaren el tercer, el segon i el primer premi, respectivament.

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El Pregó dóna inici a la Setmana Santa de 2019

Maria Silla Mora, Reina de l’Encontre i Àngel de la Resurrecció, va rebre el palmell…