Inicio Turisme Torrent habilita un punt d’informació turística a festes

Torrent habilita un punt d’informació turística a festes

4 min read

Després d’un descans per les festes patronals tornen les visites guiades a la Torre

Amb motiu de les festes patronals i coincidint amb les trabucades i la Gran Entrada Cristiana i Mora, dies que es concentra en el barri antic una gran afluència de gent de Torrent i visitants d’altres poblacions que vénen a gaudir de l’espectacle de la festa de Moros i Cristians, divendres passat 26, diumenge 28 i dilluns 29 de juliol es va habilitar a la porta de la Casa de la Cultura i al peu de la Torre, un punt d’informació turística per a donar a conéixer les tradicions, la cultura i la gastronomia de Torrent.

En l’estand preparat per a l’ocasió es repartien els fullets informatius recentment dissenyats per a difondre els recursos de Torrent, amb informació sobre la ciutat, recursos culturals i turístics, així com el Butlletí Informatiu Municipal (BIM) i el programa de festes i de Moros i Cristians. El que va despertar més interès entre les persones que s’acostaven a preguntar eren les diferents festes de la ciutat, especialment les de Moros i Cristians.

del tradicional xocolate de Torrent. Divendres i diumenge, que van coincidir amb les dos trabucades, es van acostar vora cent persones, mentre que dilluns, el dia de la Gran Entrada Mora i Cristiana, la xifra es va multiplicar amb visitants de la província de València, d’Alacant, de veïns que estiuegen en el Vedat i fins i tot d’estrangers que volien veure la Gran Entrada en primera persona.


VISITES A la TORRE I DIA MUNDIAL DEL TURISME

Després d’un descans per les festes patronals, les visites a la Torre tornaran a estar actives. El dia 14 d’agost es farà una visita guiada al monument a les 9.15h. Per a concertar cita, tant per a eixe dia com per a qualsevol altre, s’ha d’enviar un correu electrònic a visitestorrent@torrent.es.

D’altra banda, el 26 de setembre coincidint amb el Dia Mundial del Turisme s’està organitzant una jornada especial al voltant de l’emblemàtic monument, plena d’activitats dirigides a tota classe de públic.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Turisme
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent, protagonista del VII Circuit MTB València

Més de 600 ciclistes realitzaran una marxa i una crono a Torrent els dies 15 i 16 de febre…