Inicio Solidaritat La música de la Unió Musical de Torrent recapta 1.800 € en benefici de Casa Caridad

La música de la Unió Musical de Torrent recapta 1.800 € en benefici de Casa Caridad

3 min read

El programa musical es va completar amb *Retrobem la música, oferit pel Grup de Llauradors de Torrent

L’ Auditori de Torrent va acollir el diumenge al matí un concert solidari a favor de Casa Caridad. De la mà de la Jove Orquestra i Banda Juvenil de la Unió Musical, el públic va poder gaudir d’una increïble jornada musical, al mateix temps que van col·laborar amb els alumnes i alumnes pertanyents a famílies de risc d’exclusió social que assisteixen a l’ Escoleta Infantil que Casa Caridad té a la ciutat. En la cita, que va recaptar al voltant de 1.800 €, es van reunir el regidor de Benestar Social, José Antonio Castillejo, la regidora d’Igualtat, Marina Olivares, i els representants de la corporació municipal, que van acompanyar a la presidenta de Casa Caridad de Torrent, Inma García, i al president de Casa Caridad de València, Luis Miralles.

Com a preàmbul al concert, el dissabte al matí els xiquets i xiquetes de Casa Caridad al costat de les seues famílies van assistir a l’últim assaig del concert solidari; una bonica iniciativa per part de la Unió Musical, amb la qual van fer participes als xicotets i xicotetes, que van poder conéixer una orquestra de música des de dins.

Retrobem la nostra música
Continuant amb el programa musical, el Grup d’ Albades dels Llauradors de Torrent va celebrar el dissabte un concert en l’Antic Mercat, emmarcat dins del programa Retrobem la nostra música, amb la finalitat de fomentar la cultura i la indumentària valenciana i donar a conéixer les tradicions entre els majors i els més xicotets.

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Solidaritat
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Els veïns i veïnes de Torrent gaudeixen del seu autocinema

De manera totalment gratuïta, els veïns i veïnes de la capital de l’Horta Sud ja han…