Inicio Notícies Economia Vora 160 comerciants reben l’autorització local de venda ambulant per a 2021-2022

Vora 160 comerciants reben l’autorització local de venda ambulant per a 2021-2022

2 min read

Els certificats de titularitat permetran complir l’ordenança municipal per al millor funcionament dels mercats ambulants de la Torre i de Sant Gregori

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’Àrea de Mercats No Sedentaris, OMIC i Consum, concedí aquest cap de setmana vora 160 autoritzacions municipals de venda no sedentària als comerciants que venen en la nostra ciutat.

Aquests certificats seran vàlids durant l’exercici 2021-2022 per als dos mercats ambulants del municipi, els quals tenen lloc els divendres a la Torre i els dissabtes en Sant Gregori. “És un pas més de confiança i una garantia per al comprador o client torrentí ja que poden dirigir-se al venedor davant qualsevol reclamació”, afirma el regidor de Mercats No Sedentaris, Toni Nebot.

Les autoritzacions corresponents als titulars de parada fixa de mercats ambulants es col·locaran en un lloc visible de la parada de venda, segons la normativa, amb la identificació del titular de la parada ambulant, amb el domicili fiscal, la seua activitat comercial, la parada i els metres que ha d’ocupar.

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economia
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent continua amb la recuperació de les zones verdes del Vedat

Els serveis de jardineria treballen en la neteja de les faldes del Vedat pròximes a Mirama…