Inicio Notícies Urbanisme Torrent posa en marxa la bàscula municipal

Torrent posa en marxa la bàscula municipal

2 min read

La iniciativa dona servei als agricultors i industrials, però també a qualsevol usuari que el necessite gràcies al sistema moneder self-service

L’Ajuntament de Torrent ha posat en marxa la bàscula municipal situada en el polígon industrial del Mas del Jutge. La iniciativa, finançada amb les ajudes concedides per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), “dona resposta a la necessitat de pesatge dels agricultors i industrials de la ciutat, que precisaven d’una bàscula amb aquestes característiques”, ha assenyalat la regidora d’Urbanisme, Inma Amat. Igualment, el servei està obert a l’ús de qualsevol persona que el necessite, utilitzant un sistema moneder self-service.

Amb una capacitat de pes de fins a 60.000 Kg i una inversió d’al voltant de 90.000 €, el projecte converteix a Torrent en una de les poques poblacions que té una bàscula pública d’una envergadura i tonatge tan alt.

Camions de recollida de fem
Així mateix, amb la creació de la bàscula es podrà dur a terme el pesatge dels camions de recollida de fem. Mitjançant un sistema de targetes col·locades en els vehicles s’identificarà als camions que es pesen, de manera que no serà necessària la presència d’una persona permanentment controlant el procés. D’aquesta manera, la bàscula, que estarà connectada amb l’ajuntament, transmetrà tota la informació a un PC.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Urbanisme
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La FDM impulsa una nova manera de practicar esport a casa amb classes virtuals amb monitors en directe

Els torrentins i torrentines podran seguir en forma gràcies a les noves tecnologies i a un…