Inicio Notícies L’Ajuntament de Torrent posa en marxa una web per a donar a conèixer tots els projectes en matèria de Smart City

L’Ajuntament de Torrent posa en marxa una web per a donar a conèixer tots els projectes en matèria de Smart City

5 min read

El portal pot visitar-se a través de la secció Modernització de la web municipal o directament des de modernizacion.torrent.es

L’Ajuntament de Torrent, a través del servei de Modernització, ha posat en marxa una nova web amb la finalitat de mostrar i donar a conèixer a la ciutadania els projectes que està realitzant en matèria de Smart City i que, tal com ha apuntat el regidor de l’àrea de Recursos i Modernització, Andrés Campos, “situen a la ciutat en el panorama de l’administració electrònica i de les Smart Cities a Espanya”.

La web està dividida en tres seccions: Qualitat, Administració Electrònica i Smart City. Així, en la primera part es mostren totes les actuacions sobre la implantació de la qualitat en la gestió municipal per a la satisfacció de la ciutadania. La segona secció mostra el camí pres per l’Ajuntament de Torrent per a oferir el 100% dels serveis de manera electrònica. En aquesta línia, des del consistori s’està treballant perquè els ciutadans i ciutadanes puguen tramitar online qualsevol sol·licitud, promovent i informant dels beneficis que ofereix l’administració electrònica.

Finalment, l’apartat de Smart City és una espècie de portafolio de cadascun dels projectes que en aquest sentit des de l’Ajuntament s’estan duent a terme, com són les Rutes Escolars Segures, Gestió de l’Enllumenat Públic Intel·ligent, Projecte de Sensorizació, Sistema de Prevenció d’Incendis, Geotransit, SmartWater entre altres.

La web està dissenyada amb les últimes tecnologies i té un disseny responsive per a poder ser visualitzada de manera correcta en qualsevol dispositiu. El portal està accessible a través de la secció de Modernització de la web municipal o directament des de modernizacion.torrent.es.

Torrent, seleccionada per a participar en el programa Intelligent Cities Challenge (ICC) entre 192 ciutats 

La Comissió Europea va comunicar el mes de juliol a Torrent que ha sigut seleccionada per a participar en el programa Intelligent Cities Challenge per als dos pròxims anys. Durant els mesos de febrer i maig es van presentar 130 candidatures de 192 ciutats de 20 països de la Unió Europea i el Regne Unit. D’aquestes, s’han seleccionat 88 sol·licituds: 54 noves ciutats, entre les quals es troba Torrent, i 26 ciutats que van participar en la iniciativa predecessora de el Digital Cities i 8 ciutats mentores de la UE. D’aquesta forma, a la capital de l’Horta Sud li permetrà millorar la ciutat i la qualitat de vida de la ciutadania, el medi ambient, la resiliència de la ciutat enfront de catàstrofes o pandèmies i l’eficiència energètica per a minimitzar la nostra petjada de carboni.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent participarà en una marxa virtual per la Setmana de la Mobilitat

La Setmana de la Mobilitat Sostenible a Torrent va donar el tret d’eixida el dimecre…