Inicio Notícies Urbanisme En marxa les obres de millora de la plaça de les Fonts de Torrent i el seu entorn

En marxa les obres de millora de la plaça de les Fonts de Torrent i el seu entorn

2 min read

Amb el projecte es crearà un espai accessible i es renovaran les xarxes de pluvials i distribució d’aigües i sanejament

Aquesta setmana s’ha iniciat a Torrent el “Projecte de reordenació de la plaça de les Fonts i el seu entorn (Centre Històric)”, amb l’objectiu de crear un espai accessible i segur eliminant els obstacles i col·locant un paviment adequat per al trànsit per als vianants. Així mateix, es milloraran les xarxes de pluvials i distribució d’aigües i sanejament, renovant les parts més antigues i substituint els materials que estiguen obsolets.

Amb un pressupost de 293.876 €, les obres de la plaça de les Fonts i els carrers Santo Domingo i Massanassa s’han iniciat alçat el paviment i, seguidament, es passarà a escometre la xarxa de pluvials i distribució d’aigües. D’aquesta manera s’aconseguirà millorar la imatge del barri antic i la seua funcionalitat, garantint una completa accessibilitat per a tots i totes, a més de dissenyar una zona d’entreteniment i descans per als veïns i veïnes, que comptarà amb un nou mobiliari urbà. Al mateix temps se solucionaran els inconvenients amb l’evacuació d’aigües davant forts episodis de pluges.

El projecte, que es troba emmarcat en l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI) cofinançada al 50% amb fons europeus FEDER dins de la línia d’actuació de “Rehabiltiación del Patrimoni Històric, Arquitectònic i Cultural i posada en valor del Patrimoni Hidràulic, Mediambiental i Etnogràfic de Torrent”.

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Urbanisme
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El Torrent C.F disputarà el Play Off Preferent d’ascens a tercera divisió

El partit serà emès en directe en la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Torrent E…