Inicio Notícies Comença el projecte de millora dels carrers Sant Pere d’Alcàntera i Garbí

Comença el projecte de millora dels carrers Sant Pere d’Alcàntera i Garbí

3 min read

Continuant amb el compromís de millora del centre històric de la ciutat de Torrent, el consistori ha iniciat aquesta setmana les obres del “Projecte de Reurbanització dels carrers Sant Pere d’Alcàntera i Garbí”, emmarcat en el programa d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS) de 2018 de la Diputació Provincial de València. El pla, amb un pressupost de quasi 420.000 €, té per objecte dur a terme la substitució de les seccions viàries en la C/ Sant Pere d’Alcàntera en els trams compresos des de la plaça de Sant Jaume i la C/ Garbí; i, d’altra banda, la reforma de la pròpia C/ Garbí en els trams entre els carrers Pare Méndez i Mª Auxiliadora.

En Sant Pere d’Alcàntera s’ha optat per dissenyar una plataforma única, per considerar-la la més apropiada per a optimitzar al màxim l’ample de les voreres i, en conseqüència, obtindre itineraris per als vianants de major grandària, reduint en la mesura del raonable l’ample de la zona destinada a calçada. En aquest sentit, la regidora d’Urbanisme, Inma Amat, ha declarat que “un dels principals objectius és transformar aquest carrer en un espai segur per a tots els veïns i veïnes i, principalment, fer una via accessible perquè totes les persones puguen desplaçar-se, independentment de les seues característiques de mobilitat”.

Quant al carrer Garbí, més ampli que l’anterior, s’executarà una solució de plataforma segregada, mantenint una zona d’aparcament en un dels seus costats. En tots dos projectes, s’inclou les actuacions corresponents sobre les xarxes de sanejament, pluvials i proveïment d’aigües. Al mateix temps, es renovaran les escomeses domiciliàries d’aigua potable.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent reforça el servei d’atenció al ciutadà

S’ha habilitat un nou espai en la planta baixa de l’edifici de Ramón y Cajal, …