Inicio Notícies Educació Una vintena d’escolars italians i anglesos visiten el CEIP Mare de Déu del Rosari

Una vintena d’escolars italians i anglesos visiten el CEIP Mare de Déu del Rosari

3 min read

Les jornades de convivència formen part del programa europeu Erasmus Plus

El CEIP Mare de Déu del Rosari ha rebut este matí la visita d’una vintena d’escolars italians i anglesos, en el marc del programa Erasmus Plus, que desenvolupa el centre per segona vegada. Al llarg d’esta setmana l’escola rep la visita de 20 alumnes i 5 mestres de Stia, un poble de la Toscana italiana, i 2 mestres de Vigo al comtat de Kent, a Anglaterra.

Esta actuació posa quasi el punt final al projecte Erasmus Plus que el centre ha estat desenvolupant durant els últims dos cursos escolars amb el nom INSPIRE i que pretén millorar la competència lectora com a motor de l’èxit escolar en qualsevol àrea curricular.

Els representants dels tres centres que integren este programa han visitat l’Ajuntament de Torrent i han sigut rebuts per les autoritats i representants de la Conselleria d’Educació. La regidora d’Educació i Dinamització Lingüística, Patricia Sáez, ha rebut els escolars al consistori i ha acompanyat els xiquets durant la visita i ha destacat que gràcies a experiències com estes “creixen les amistats i s’aprenen a valorar i conéixer les diferències que afavorixen la integració, el respecte i la inclusió”.

A l’escola els han fet una gran rebuda amb les portes obertes i l’alumnat els ha regalat cançons i balls tradicionals, com la dansa de la magrana. Fins i tot els han obsequiat amb una mascletada feta amb el so de botelles i xiulets. A més a més, els alumnes i mestres del CEIP Mare de Déu del Rosari s’han retrobat amb els amics que feren el curs passat, quan visitaren la localitat italiana de  Stia i han pogut tornar-los l’hospitalitat.

Al llarg de la setmana, els xiquets i xiquetes faran diferents activitats, com ara excursions a València amb visites als llocs més emblemàtics i també tindran una jornada de jocs a la platja. Però per damunt de tot, compartiran molts moments de diversió i convivència.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Educació
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent, protagonista del VII Circuit MTB València

Més de 600 ciclistes realitzaran una marxa i una crono a Torrent els dies 15 i 16 de febre…