Inicio Festes i Tradicions Una Setmana Santa d’Interés Autonòmic… i molt més

Una Setmana Santa d’Interés Autonòmic… i molt més

7 min read

L’Ajuntament oferí retransmissions en directe dels actes més destacats en uns programes especials amb reportatges, entrevistes, resums… que van arribar a milers de persones arreu del món

L’Encontre Gloriós posà punt final a la Setmana Santa torrentina el passat Diumenge de Resurrecció. Al llarg dels set dies transcorreguts des del Diumenge de Rams, les díhuit germandats de la ciutat participaren en més de trenta processons i actes religiosos. L’Ajuntament de Torrent, compromés amb la promoció de la cultura i el patrimoni local, acostà a tots aquells que no pogueren gaudir de les celebracions a peu de carrer tota la informació en format audiovisual, gràfic i escrit a través dels canals de comunicació propis.

En este sentit, el gabinet de comunicació de l’Ajuntament oferí en directe per Facebook i Youtube l’Encontre de la Verònica, l’Encontre Dolorós i l’Encontre Gloriós, tres dels actes més destacats de la Setmana Santa de Torrent, Festa d’Interés Turístic Autonòmic. A més, s’han publicat galeries fotogràfiques diàries i vídeos en directe d’alguns moments destacats a través de les xarxes socials. El programa especial del Diumenge de Resurrecció, va comptar amb la presència del president de la Junta Central de Germandats de Setmana Santa, José Vicente Yago; del regidor de Festes, José Antonio Castillejo; del cronista local, José Royo; de l’exregidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament i responsable del Servei d’Emissions d’À Punt, Alfred Costa; així com de Celia Fabià, que fou reina de l’Encontre l’any 2010 i de Jorge Calatayud, graduat en Història i membre de la germandat de la Flagel·lació del Senyor. La Setmana Santa de Torrent ha celebrat enguany dos aniversaris. D’una banda, la Junta Central ha complit 75 anys, com a ens de coordinació. Els mateixos anys han celebrat les germandats de Jesús Natzaré i del Davallament de la Creu.

 

En total, les emissions en directe, disponibles també en Youtube, així com altres continguts en format vídeo, han assolit, de moment, quasi 40.000 visualitzacions en la pàgina oficial de Facebook de l’Ajuntament. En concret, el vídeo de l’exposició del vestit de la reina de l’Encontre és, de moment, el més vist amb 6.500 visualitzacions. Les retransmissions en directe de l’Encontre de la Verònica, de l’Encontre Dolorós i l’Encontre Gloriós sumen 4.500, 4.100 i 5.600 visualitzacions, respectivament.

Les publicacions en Facebook relacionades amb la Setmana Santa sumen milers de reaccions i comentaris. Entre les destacades, la processó del Silenci del Dijous Sant a la nit. D’altra banda, les galeries fotogràfiques en Flickr han rebut ja més de 5.600 visualitzacions. La Setmana Santa de Torrent ha traspassat fronteres. Durant les retransmissions en directe, arribaren i foren compartits comentaris d’arreu del món. Els programes foren seguits, entre altres països, des de Dinamarca, Colòmbia, Bolívia, Regne Unit, Romania i Finlàndia; a més de diversos llocs de la geografia espanyola. La xarxa social Facebook ha sigut la preferida dels veïns i usuaris per a seguir tot el que ha ocorregut a Torrent durant la Setmana Santa. De fet, en les últimes hores, la pàgina oficial de l’Ajuntament en esta xarxa social ha arribat als 10.000 “m’agrada”, cosa que la consolida com a referència informativa i de comunicació de la ciutat.

 

Les galeries fotogràfiques de l’Ajuntament estan disponibles en la pàgina de Flickr de l’Ajuntament de Torrent:

https://www.flickr.com/photos/josocdetorrent/albums/with/72157694315458714

En la pàgina oficial de l’Ajuntament en Facebook es poden recuperar els tres programes especials:

Encontre de la Verònica: http://bit.ly/2H5YUxH

Encontre Dolorós: http://bit.ly/2GNHGHU

Encontre Gloriós: http://bit.ly/2Ha91Ss

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i Tradicions
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent instal·larà un Punt Violeta en el Rockejat per a previndre i atendre agressions sexistes

Comptarà amb la informació necessària, assessorament i sensibilització, per a donar respos…