Inicio Notícies Cultura Una increïble exposició musical realitza un viatge per enregistraments de músics d’estils molt diferents

Una increïble exposició musical realitza un viatge per enregistraments de músics d’estils molt diferents

2 min read

El Museu Comarcal de l’Horta Sud acull la mostra cedida per José Luis Alabarta fins al 5 de gener de 2020

La música és la protagonista de la nova exposició que acull el Museu Comarcal de l’Horta Sud i que va obrir les seues portes ahir a la vesprada. “Músics i col·laboracions” és una mostra que forma part de la fonoteca del torrentí José Luis Alabarta, i que al llarg de 30 vitrines i 100 discos s’aborda diferents estils musicals que inclouen des del jazz fins al folklore. Es tracta d’un recorregut per diferents espais geogràfics mitjançant col·laboracions curioses de músics d’estils variats i molt diferents.

La inauguració va comptar amb l’assistència de la regidora de Cultura, Susi Ferrer, i els integrants de la corporació municipal, que van acompanyar a José Luis Alabarta, agraint que compartisca amb tots els torrentinos i torrentines “la seua passió i dedicació per la música i part del seu treball que durant aquests anys ha aconseguit aconseguir una inigualable col·lecció”.

Entre els discos exhibits destaquen grans treballs tan destacats que inclouen enregistraments realitzats per Capella de Ministrers i Perico Sambeat, saxofonista de jazz espanyol que té una reconeguda labor com a compositor i arranjador. D’altra banda, l’exposició compta amb obres de de Gustavo Gimeno, director d’orquestra i abans solista, músic de càmera i professor, que és molt reconegut a nivell mundial com un jove director.

La mostra pot visitar-se durant tot el període nadalenc fins al dia 5 de gener de 2020.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…