BIM

Un mes ple d’èxits per al Club d’Atletisme Torrent
,

maig 24, 2021

El Club Atletisme Torrent ha participat en set campionats a diferents localitats de la Comunitat Valenciana. L’equip encara aquest final de mes amb nombrosos èxits en les diferents categories.

CAMPIONAT PROVINCIAL PER EQUIPS SUB14 AL JECV

Tercera posició per als nostres infantils

Molt bona competició la que han fet els dos equips infantils ja que han aconseguit trofeu en aquest campionat provincial. Pablo Julián va córrer molt bé en el 80ml, això feu que empatara en la segona posició i entrara en meta tercer en 150ml. Héctor va aconseguir tres bons punts per a l’equip en els 500ml. Kevin no es va acovardir davant la seua prova de 1.000m i va donar tot el que va poder i va quedar quart en llançament de disc; Victor Manuel molt bé en els 3.000m. Rafael va fer un gran registre en el 80 metres tanques (14”05) i va guanyar la prova de triple; Iván va guanyar la seua sèrie de 220 metres tanques i va quedar tercer amb 4,15m en llargada. Quarta posició per a David en 1.000 m obstacles. Ramón segon en alçada amb 1,43m i també segon en javelina. Alvaro aportà quatre punts per a l’equip. Albert amb 22,31m molt bé en martell ja que quedà en 2a posició i tercer en 3km marxa. Fenomenal ho van fer els components de l’equip de relleus 4×80 que guanyaren la prova.

Quant a l’equip femení, Elena va ser segona de la seua sèrie de 80 metres tanques i va quedar tercera en la prova de 80 metres tanques. Alejandra tercera de la seua sèrie. Marina quarta en 500ml. Brega quarta en la seua sèrie de 1000m. Aitana aportà quatre bons punts per a l’equip en 3000m. Inés cinquena de la seua sèrie de 220 metres tanques i en el concurs de disc va aconseguir dos puntets per a l’equip. Ana va quedar tercera en javelina i cinquena en llançament de pes. Raquel va fer un millor llançament de martell de 18,38m. Nerea va saltar netament fins al 1,25 que el va passar al segon intent, el 1,30 i el 1,33 el va passar al tercer i hi quedà en segona posició. Mireia també segona en llargada amb un millor salt de 4,14m. Sara va ser sisena en triple salt amb 8,76m. i Blanca va fer una gran carrera de 3km marxa en què quedà en cinquena posició. En els relleus de 4x80m van quedar en quarta posició i sumaren 8 punts més per a l’equip, amb la qual cosa aconseguiren el tercer lloc en el campionat.

OPEN AUTONÒMIC D’ATLETISME FEDI-CV 2021

València, 2-maig-2021. Molta participació en aquest autonòmic celebrat a València. La triomfadora de la jornada en la prova de fons va ser Empar Vizcaino que amb una marca de 22’16”84 va guanyar la prova de 5.000m amb un ampli avantatge sobre la segona participant a l’entrada en meta. També hi van participar Alejandro Arjona en la prova de velocitat, Amparo Castillo en les proves de 200ml i llançament de pes on va aconseguir medalla de bronze i plata respectivament, Alba Castillo en 100ml, 200ml i llançament on va aconseguir medalla de bronze. Aarón Cermeño en 400ml va guanyar l’or i en 100ml la plata ja que feu una gran competició, Raúl López i Mario Pradas en 400ml i 1500m molt ben classificats, Raúl bronze en 400m i Mario plata en 400m i Carlos López que s’estrenava amb el club en les proves de velocitat de 100, 200, i 400ml.

TRIATLONS INFANTIL Al JOCS MUNICIPALS AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

València, 8-maig-2021. Els infantils han participat en els cinc diferents triatlons organitzats per l’Ajuntament de València. Molt bona actuació de Rafael que va guanyar el seu triatló C on va participar en 80 metres tanques, salt d’alçada i de llargada. Ramón que va quedar en 2a posició en les seues proves de 80ml, pes i disc i Albert que va quedar en 3a posició en les proves de 2km marxa, 80ml i llançament de javelina. En 5a posició van quedar Kevin en triatló A i Irene que va participar en el Sr. Inés va ser 6a en les proves de 80ml, 80 metres tanques i pes mentre que la seua germana Ana, Elena Tarín i David van quedar en 7a posició, cadascun en els seus triatlons respectius.

CAMPIONAT AUTONÒMIC DE CLUBS ABSOLUT Al

Gandia, 8-maig-2021. Un cinqué lloc per als dos equips que presentem a la competició. Algunes millors marques com els 10.70 de Miguel Izquierdo en 100ml, Sergio Carbó amb 55.85 en 400 metres tanques que millora en cada competició, Niklas amb 14.91 en 100 metres tanques, Aurelio en llargada amb un millor salt de 6,87m. Jose Antonio Aparicio millorà la seua marca de la temporada amb 23.36.52 en 5km marxa i Álvaro Calderón amb 4.00.89 en la prova de 1500m. Quant a l’equip femení, també Alicia Lázaro en 1.500m millora la seua anterior marca amb 5.02.14 MMP

CAMPIONAT PROVINCIAL EQUIPS VALÈNCIA SUB16 Al JECV

Equip masculí 2n, equip femení 3r

Torrent, 8-maig-2021. Primer campionat d’aquesta temporada que organitzem a casa i amb públic. Molt bé els dos equips de cadets que en conjunt van quedar segons per darrere de València Esports i seguits del C.A. Safor-Teika. En general, tots van estar a un gran nivell competitiu i la majoria van fer marca personal en les seues actuacions. Destaquem Joan Sánchez que va guanyar la prova de llançament de pes amb 14,28m, que suposa mínima per al Campionat  d’Espanya de la seua categoria. Alex López va fer un millor salt en triple de 14,02m amb MMP i de nou repeteix mínima per al nacional i molt bona actuació de l’equip de relleus 4x300m, que va guanyar la prova i el relleu 4x100m on van quedar segons.

Quant a les xiques, destaquem la mínima nacional aconseguida per Alejandra Mendez en la prova de salt d’alçada amb 1,61m

CAMPIONAT PROVINCIAL JECV PROVES COMBINADES EQUIPS SUB12 AL

Ontinyent, 15-maig-2021. Quatre representants en aquesta competició de combinades. Carla Pérez va quedar en 8a posició en la general ja que feu la 5a millor marca en la velocitat (60ml) i el 6é millor salt en llargada. Lena Nemesio es va classificar 10a amb la 7a millor marca de llargada i la 6a millor marca en llançament de pes. Alba Montilla va classificar en 11a posició i va aconseguir el 7é millor temps en les sèries de velocitat. Jaume Villalba va classificar en la 16a posició i fou el 4t de la seua sèrie de velocitat i 5é en el seu grup de llançament.

CAMPIONAT PROVINCIAL INDIVIDUAL SUB14 JECV

València, 15-maig-2021. Molt bon campionat dels nostres atletes. Campió provincial, Rafael Paes en els 80 metres tanques amb un temps de 14”14 i subcampió en triple salt amb 10,73 ventosos. Subcampió de 80ml, Ramón Sanz i quarta posició per a Pablo Julian en una sèrie amb excessiu vent en contra. Molt bé la tercera posició en 220 metres tanques per a Iván Carles amb 38”18 i tercer també en triple amb un millor salt de 9,45 també ventosos. Un quart lloc per a Albert Fuentes en martell amb un sol llançament vàlid després de 5 nuls. Quart lloc també per a Alvaro Monrabal en llançament de pes. Cinquena posició per a Oskar Nemesio en 1.000m obstacles i sisé lloc per a Héctor Garcia en llargada i seté en alçada.

Quant a les xiques, doble campiona provincial Elena Tarín en 80ml i 150ml, subcampiones Nerea Bermúdez en alçada ja que superà el llistó situat en 1,42m i Irene Marchante en llançament de javelina. Tercera posició per a Ana Gil en javelina i Elena Bello en 150ml. Quartes posicions per a Marina Cuenca en 500m, Ines Gil en llargada, cinquena posició per a Aitana Palomino en 150ml i sisena per a Sara Romero en triple salt.