Inicio Festes i tradicions Un cap de setmana replet d’activitats a Torrent

Un cap de setmana replet d’activitats a Torrent

7 min read

Les trabucaes de Moros i Cristians, el Trofeu Ciutat de Torrent, el tribut a Supertramp són alguns dels plans proposats

Els torrentins i torrentines estan gaudint de les festes patronals amb un programa que inclou activitats, espectacles i concerts per a tots els públics. El plat fort de la programació ve de la mà dels Moros i Cristians que, com cada any, acosten aquestes festes a tots els racons de la ciutat. Les dos trabucaes, actes molt esperats no solament pels festers i festeres, sinó també pels veïns i veïnes, que cada any salen al carrer per a veure l’espectacle. La primera trabucà serà el divendres a les 19 h; i la segona el diumenge també a les 19 h.

Programació musical
Els melòmans podran gaudir de grans espectacles amb el punt de mira en la família i en els xiquets. Un somni naix a Torrent, de Raúl Ogalla, finalista de Tu Cara Me Suena Todavía i ara de Family Duo, en À Punt, torna a actuar després de l’èxit de l’any passat. La plaça de la Llibertat tornarà a acollir la gran veu del cantant aquest divendres a les 23 h.

L’agenda musical continua amb el tenor Pascual Andreu i la soprano Saray García, que delectaran amb un gran concert on es mesclarà sarsuela, òpera, a més de musicals. El despertar de un ruiseñor sonarà en la plaça de l’Església el dia 28 a les 22 h.

A aquestes activitats se suma l’humor per a tota la família oferit per María Juan, presentadora d’À Punt, que ens portarà l’espectacle Vine a riure, amb Manu Badenes, Carol Tomás i Miki Dkai. Dissabte a les 22 h en la plaça de l’Església.

Contracorrent arribarà a la plaça de l’Església amb la seua frescor, bona música i diversió. El públic podrà gaudir d’aquesta actuació el divendres a les 23 h.

Una altra proposta la porta el grup de Kangoo Fitness, que oferirà un espectacle en la plaça Unió Musical el divendres a les 20.30 h.

El fermall final a les activitats musicals ve de la mà de The Logical Group, amb un tribut a Supertramp, una llegenda del pop i el rock simfònic. Un so i posada en escena que aterra per primera vegada a Torrent, el  diumenge a les 23 h en la plaça de la Llibertat.

Esport
A nivell esportiu, el Trinquet municipal posa el punt final al Trofeu Ciutat de Torrent en Escala i Corda. Amb un cartell de primera, la Gran Final tindrà lloc el dissabte a les 19 h.

Les activitats esportives es completen amb una masterclass de zumba, oferida per Sara Baixauli. La plaça de la Unió Musical serà l’escenari perquè els torrentins i torrentines practiquen aquesta disciplina fitness, que està enfocada d’una banda a mantindre un cos saludable i per una altra a desenvolupar, enfortir i donar flexibilitat al cos mitjançant moviments de ball combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques. Aquest dissabte a les 20.30 h en la plaça Unió Musical.

Públic infantil
La diversió inundarà aquest cap de setmana les places torrentines amb les diferents animacions infantils. El dia 25 en la plaça del Pintor Miró, el dia 26 e la plaça Pedro Iturralde, el dia 27 en la plaça Fra Antonio Panes i el dia 28 aparcament Benemèrita Cuardia Civil. A partir de les 18.30 h. A aquestes activitats se suma la Gran Fira d’Atraccions, instal·lada en Parc Central fins al dia 30.

D’altra banda, els més xicotets i xicotetes de la casa podran gaudir del xou d’Antenita Band. Divendres en la plaça Pedro Iturralde; dissabte en la plaça Unió Musical; i diumenge en la plaça Unió Musical. Tots ells a les 20 h.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i tradicions
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Èxit de la Targeta +25 en els seus primers 15 dies

Fins al moment s’han tramitat prop de 150 targetes que han posat en circulació 25.00…