Inicio Notícies Educació Un agost d’aprenentatge amb els nous tallers gratuïts del CIJ

Un agost d’aprenentatge amb els nous tallers gratuïts del CIJ

6 min read

Torrent ofereix cursos d’idiomes i disseny destinats a xics i xiques joves.

El Centre d’Informació Juvenil de Torrent (CIJ) prepara diferents cursos de formació perquè el mes d’agost siga també d’aprenentatge. Els i les joves interessades a aprofitar el final de l’estiu per a ampliar els seus coneixements i habilitats d’una forma divertida i gratuïta tenen a la seua disposició quatre tallers entre els quals triar. En tots ells, els i les joves empadronades a Torrent tindran prioritat per a ser admesos.

TALLER DE DISSENY I DIBUIX D’INTERIORS
El taller de disseny i dibuix d’interiors permetrà a joves de 12 i 17 anys a inventar i esbossar la seua habitació especial. L’activitat serà gratuïta i s’impartirà del 19 al 22 d’agost des de les 10 hores fins a les 13 hores. Els xics i xiques que s’apunten al taller dissenyaran sobre pla una habitació, coneixent tot el necessari per a poder reproduir en la vida real el que plasmen en el paper.

Sol·licita plaça passant pel CIJ amb el DNI o en el següent enllaç: https://bit.ly/2M3iT5v

TALLER ARTÍSTIC DE PANTALLES PER A LLUMS
Les persones més artístiques podran gaudir aprenent a re-dissenyar els seus vells llums canviant el seu aspecte amb una nova pantalla fabricada per ells i elles amb diferents tècniques i materials, des de paper plegat fins a fusta i de corda. El taller s’impartirà el 12, 13 i 14 d’agost, des de les 10 hores fins a les 13 hores. En aquest cas, el rang d’edat per a poder participar és dels 15 als 30 anys.

Sol·licita plaça passant pel CIJ amb el DNI o en el següent enllaç: https://bit.ly/2T7xOwt

TALLER DE DISSENY D’ESTAMPATS TÈXTILS
Un altre bon pla per a tancar l’estiu és aprofitar agost per a donar regna solta a la creativitat amb el taller de disseny d’estampats tèxtils. Xics i xiques de 12 i 17 anys aprendran a personalitzar i fer úniques les samarretes més senzilles i avorrides. Donaran un toc original i divertit a la seua roba usant corrons, suros, una planxa o, fins i tot, una creïlla. Tirar la roba ja no serà una opció després d’aquest curs, que s’imparteix el 6, 7, 8 i 9 d’agost de 10 hores a 13 hores.

Sol·licita plaça passant pel CIJ amb el DNI.

PRACTICA PARLANT INGLÉS A L’AGOST
El CIJ també té una opció per als i les que volen aprendre o polir el seu anglés a l’agost. Aquest taller gratuït s’imparteix del 5 al 21 d’agost, els dilluns, dimarts i dimecres. L’horari és de 10 hores a 11 hores, expert els dilluns, que serà de 10 hores a 11.30 hores. Aquest taller, de 10 hores, servirà per a practicar les habilitats lingüístiques, interactuar amb altres persones i conéixer llocs, costums i maneres de desembolicar-se en la cultura anglesa.

Perquè aquesta activitat siga útil, el nivell d’expressió i comprensió escrita dels i les participants hauria de ser de B1+ o B2-. A més, tenen prioritat els i les joves de 16 a 30 anys.

Sol·licita plaça passant pel CIJ amb el DNI.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Educació
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Una sendera nocturna pel Vedat, protagonista de la programació del cap de setmana a Torrent

El cap de setmana a Torrent ve carregat d’activitats per a tota mena de públics, des…