Inicio Notícies Economia Últims dies per a inscriure’s en la primera Llançadora d’Ocupació de Torrent

Últims dies per a inscriure’s en la primera Llançadora d’Ocupació de Torrent

4 min read

Servirà per a ajudar 20 persones aturades a entrenar la recerca de treball en equip i comptar amb noves possibilitats d’inserció laboral  

El 9 de març finalitza el termini perquè les persones aturades de Torrent puguen inscriure’s a la I Llançadora d’Ocupació de la ciutat, un innovador programa de lluita contra l’atur impulsat per la Fundació Santa María la Real, la Fundació Telefònica i l’Ajuntament de Torrent, amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

La I Llançadora d’Ocupació de Torrent servirà per a ajudar 20 persones aturades a entrenar la recerca de treball en equip i tindre així noves possibilitats d’inserció laboral. Per este motiu, tindran l’ajuda i l’orientació d’un tècnic que els facilitarà noves eines de cerca i els guiarà per a reforçar les seues competències i millorar la seua ocupabilitat.

Els destinataris
La llançadora tindrà 20 places: 15 estaran destinades a jóvens menors de 35 anys; i les altres 5 podran ser per a persones majors d’edat fins als 59 anys. Tots hauran d’estar en atur i inscrits com a demandants d’ocupació en el Servei Públic d’Ocupació.

Al marge d’estos requisits, no es busca un perfil formatiu concret, sinó que podran participar-hi persones amb estudis bàsics; que procedisquen de Formació Professional o Batxillerat, així com diplomats o llicenciats universitaris. De la mateixa manera, no se sol·licita un sector laboral determinat, sinó que la participació està oberta a persones amb trajectòries diverses, d’àrees laborals diferents, amb o sense experiència o amb especials dificultats d’accés al mercat laboral.

Termini d’inscripció     
Les persones interessades a participar-hi poden inscriure’s en el programa a través de la web de llançadores (http://www.lanzaderasdeempleo.es/formulario-de-inscripcion) o de forma presencial, sol·licitant i presentant el formulari en les dependències de l’Agència de Col·locació Idea’t (carrer de València, 42), en horari de 9 a 14 hores. També podran sol·licitar informació addicional en el telèfon 96 111 18 68.

Què faran en la llançadora?
Les 20 persones que resulten seleccionades es reuniran diversos dies a la setmana en locals cedits per l’Ajuntament. Duran a terme sessions de coaching i d’intel·ligència emocional, dinàmiques de comunicació, marca personal i recerca d’ocupació 2.0; entrenament d’entrevistes personals; elaboració de mapes d’ocupabilitat, visites a empreses, reunions amb emprenedors i processos d’intermediació laboral amb responsables de Recursos Humans.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…