Inicio Agenda Tradició i cultura, protagonistes del pont d’agost

Tradició i cultura, protagonistes del pont d’agost

4 min read

Torrent encara el pont d’agost amb un calendari replet d’activitats. Durant els pròxims dies, les festes d’estiu de les urbanitzacions, les celebracions tradicionals i el cinema en les diferents places de la ciutat seran els plans proposats per a gaudir de les vacances sense eixir del municipi.

Tradicions
Amb motiu de la celebració de la Mare de Déu d’Agost tindrà lloc, demà 15 d’agost a les 19.30 hores en la parròquia de l’Assumpció, la tradicional missa i processó pels carrers de Torrent. A més, el divendres a les 20 hores en la plaça Sant Roc se celebrarà la solemne missa en honor a Sant Roc.

Cinema d’estiu
Cinema, nits a la plaça està sent tot un èxit. Els i les torrentines estan eixint al carrer de la ciutat per a gaudir de les millors pel·lícules en les nits d’estiu. Aquest cap de setmana, la programació continua amb Spider-man: un nou univers en la plaça de la Llibertat el divendres i amb Mamma Mia! Here We Go Again en la plaça de l’Església el dissabte. Les dues pel·lícules es projectaran a les 22.30 hores.

Festes d’urbanitzacions
L’Associació de Veïns de la Masia del Jutge viurà un cap de setmana replet de festes. Començaran el dissabte amb la seua tradicional cavalcada a les 18.30 hores, que seguirà el seu itinerari habitual, en la qual participaran totes les penyes. En acabar, els veïns i veïnes demostraran el seu art i les seues habilitats en un espectacle de varietats, en la Masia del Jutge a les 23.30 hores. Per a finalitzar, se celebraran una missa i posterior processó en honor a Sant Vicent Ferrer i Sant Luís Bertrán en l’ermita Masia del Jutge el diumenge a les 20 hores.

D’altra banda, la urbanització Xafardet celebrarà el divendres a les 21.30 hores el seu tradicional sopar de veïns i veïnes en un context de festes d’estiu.

Parc aquàtic
Torrent està vivint un dels agostos més calorosos en anys. És per això, que el cap de setmana també pot aprofitar-se per a gaudir en família del parc aquàtic de El Vedat, que els divendres obri les seues portes fins a les 23.30 hores.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Agenda
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent continua atenent els dubtes i consultes d’empreses i negocis locals durant l’Estat d’Alarma

Les consultes d’empreses, comerços i autònoms poden dirigir-se a Idea’t per telèfon …