Inicio Agenda Val2 Tradició i cultura, protagonistes del pont d’agost

Tradició i cultura, protagonistes del pont d’agost

4 minuto leer

Torrent encara el pont d’agost amb un calendari replet d’activitats. Durant els pròxims dies, les festes d’estiu de les urbanitzacions, les celebracions tradicionals i el cinema en les diferents places de la ciutat seran els plans proposats per a gaudir de les vacances sense eixir del municipi.

Tradicions
Amb motiu de la celebració de la Mare de Déu d’Agost tindrà lloc, demà 15 d’agost a les 19.30 hores en la parròquia de l’Assumpció, la tradicional missa i processó pels carrers de Torrent. A més, el divendres a les 20 hores en la plaça Sant Roc se celebrarà la solemne missa en honor a Sant Roc.

Cinema d’estiu
Cinema, nits a la plaça està sent tot un èxit. Els i les torrentines estan eixint al carrer de la ciutat per a gaudir de les millors pel·lícules en les nits d’estiu. Aquest cap de setmana, la programació continua amb Spider-man: un nou univers en la plaça de la Llibertat el divendres i amb Mamma Mia! Here We Go Again en la plaça de l’Església el dissabte. Les dues pel·lícules es projectaran a les 22.30 hores.

Festes d’urbanitzacions
L’Associació de Veïns de la Masia del Jutge viurà un cap de setmana replet de festes. Començaran el dissabte amb la seua tradicional cavalcada a les 18.30 hores, que seguirà el seu itinerari habitual, en la qual participaran totes les penyes. En acabar, els veïns i veïnes demostraran el seu art i les seues habilitats en un espectacle de varietats, en la Masia del Jutge a les 23.30 hores. Per a finalitzar, se celebraran una missa i posterior processó en honor a Sant Vicent Ferrer i Sant Luís Bertrán en l’ermita Masia del Jutge el diumenge a les 20 hores.

D’altra banda, la urbanització Xafardet celebrarà el divendres a les 21.30 hores el seu tradicional sopar de veïns i veïnes en un context de festes d’estiu.

Parc aquàtic
Torrent està vivint un dels agostos més calorosos en anys. És per això, que el cap de setmana també pot aprofitar-se per a gaudir en família del parc aquàtic de El Vedat, que els divendres obri les seues portes fins a les 23.30 hores.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Agenda Val2
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

El pròxim 22 de setembre a les 19 h, a la sala d’actes de l’ajuntament, tindrà…