Inicio Notícies Torrent, una ciutat cardioprotegida

Torrent, una ciutat cardioprotegida

3 min read

Huit dependències municipals compten amb desfibril·ladors situats en vitrines accessibles i visibles, que se sumen als que ja es trobaven en els complexos esportius

L’Ajuntament de Torrent ha instal·lat aquesta setmana unes vitrines per a situar, de manera visible i accessible, els huit desfibril·ladors situats en diferents dependències municipals. Els aparells electrònics, que permeten assistir a persones que patisquen situacions d’emergència cardiovascular, es troben emplaçats en llocs on hi ha una gran afluència de públic com pot ser la planta baixa de l’Ajuntament (TDIC), Casa de la Dona, Casa de la Cultura, Biblioteca Metro, Auditori i en els centres de majors (Mare de Déu de l’Olivar, Bellido i Sant Enric). Aquests desfibril·ladors se sumen als que ja es van implantar en les instal·lacions esportives de La Cotxera, el camp de futbol Sant Gregori i els pavellons Anabel Medina i El Vedat.

Per a la correcta utilització d’aquests aparells sanitaris, el personal de cada dependència ha realitzat voluntàriament un curs de formació impartit per un tècnic expert, que els ha explicat la funcionalitat i manera d’assistir a aquelles persones que puguen tindre una parada cardiorrespiratòria quan és deguda a la fibril·lació ventricular o a una taquicàrdia ventricular sense pols. Davant aquesta situació, el personal haurà de cridar, en primer lloc, al telèfon d’emergències 112 i, seguidament, procedir a utilitzar el desfibril·lador, sempre que la situació requerisca mesures de reanimació. “L’objectiu d’aquesta iniciativa és augmentar la seguretat de les persones que puguen patir un problema cardiovascular i, mentre arriba el servei sanitari, puguen ser ateses, aconseguint salvar les seues vides”, ha explicat la regidora de Sanitat, Encarna Lerma Besó.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent remodela i redistribueix les àrees de Govern Local

L’alcalde Jesús Ros ha signat aquest matí el decret d’alcaldia mitjançant el q…