Inicio Mobilitat Torrent ultima els detalls del projecte de rehabilitació de la plaça de les Fonts

Torrent ultima els detalls del projecte de rehabilitació de la plaça de les Fonts

2 min read

La Conselleria de Cultura dona el vistiplau a esta actuació que preveu la regeneració de l’espai públic i la renovació dels serveis públics, així com del mobiliari

La Direcció General de Patrimoni de la Conselleria de Cultura ha donat el vistiplau al projecte de rehabilitació de la plaça de les Fonts i els carrers adjacents de Massanassa i Sant Doménec. És una de les actuacions previstes en la reurbanització del centre històric de la ciutat amb la qual es pretén millorar l’accessibilitat de la zona i revitalitzar-la.

Esta actuació, amb una inversió prevista de vora 230.000 €, està emmarcada en l’EDUSI, cofinançada al 50 % amb fons europeus del Programa Operatiu Plurirregional POPE FEDER, concretament en la línia d’actuació de “rehabilitació del patrimoni històric, arquitectònic i cultural i valoració del patrimoni hidràulic, mediambiental i etnogràfic de Torrent”.

El projecte, que s’iniciarà en uns mesos, després de la licitació corresponent, preveu la regeneració de l’espai públic i la reordenació de la plaça amb el possible enjardinament i la dotació o renovació dels serveis públics necessaris, així com del mobiliari urbà.

D’esta manera s’aconseguirà “millorar la imatge del barri i revitalitzar-lo, amb la creació d’una zona de descans i esbarjo accessible, amable per als veïns i veïnes, on puguen passar-ho bé”, ha assenyalat la regidora de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Mobilitat
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Èxit de la Targeta +25 en els seus primers 15 dies

Fins al moment s’han tramitat prop de 150 targetes que han posat en circulació 25.00…