Inicio Gestió Ciutat Torrent traspassa fronteres en certificació electrònica

Torrent traspassa fronteres en certificació electrònica

3 min read

L’ajuntament participa en el projecte eID4Spain20, que facilitarà l’accés a la ciutadania europea als tràmits electrònics

L’Ajuntament de Torrent participa en el projecte eID4Spain20, una iniciativa que facilitarà l’accés als serveis electrònics públics de Torrent a tota la ciutadania i a les empreses de la Unió Europea que utilitzen la seua identificació electrònica nacional.

El primer requisit per a accedir a les seus electròniques és identificar-se. Els ajuntaments actualitzaran progressivament tots els seus tràmits de les seues seus electròniques per a treballar amb identificacions europees. A Torrent, s’adaptarà la seu perquè es tinga accés a tots els tràmits necessaris.
Aquest projecte, coordinat per la Universitat de València i en el qual també participen l’Ajuntament d’Alcobendas i la Diputació d’Orense, garanteix la mobilitat transfronterera i el suport i reforç del mercat únic digital. El seu objectiu principal és facilitar la participació ciutadana i empresarial en altres territoris, a més d’ajustar-se a les polítiques, estratègies i activitats a nivell europeu i nacional, en matèria d’identificació electrònica.

El projecte, cofinançat en un 75% pel Mecanisme “Connectar Europa” de la Unió Europea, té un cost de 103,790 € i una duració de 18 mesos. “Aquest projecte suposa un pas més en la política d’accessibilitat electrònica a totes les gestions que la ciutadania necessite. Actualment, l’ajuntament compta amb més de 200 tràmits que es poden gestionar de manera telemàtica i un 54% dels registres d’entrada es realitzen a través de la seu electrònica”, ha explicat el regidor d’Assumptes Europeus, Andrés Campos.

 

 

 

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Gestió Ciutat
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el Voluntariat Ambiental Torrent Verd 2021

Un any més, l’Ajuntament de Torrent, des de l’àrea de Medi Ambient i en col·la…