Inicio Notícies Medi Ambient Torrent tindrà una brigada permanent per al manteniment de les zones forestals

Torrent tindrà una brigada permanent per al manteniment de les zones forestals

2 min read

La Junta de Govern Local va adjudicar dilluns el contracte per al servei de conservació del Vedat i altres zones boscoses de Torrent

La Junta de Govern Local va adjudicar dilluns passat el contracte per al servei de brigada municipal per al manteniment i la conservació de les zones forestals de Torrent. El terme municipal tindrà una brigada forestal permanent durant quatre anys, amb possibilitat de pròrroga d’un any.

“És una notícia important per a Torrent i un gran pas per a la lluita per la conservació i neteja dels espais verds, com el Vedat, forest pública que és patrimoni de la ciutat i que necessita una atenció prioritària”, ha declarat l’alcalde Jesús Ros.

L’expedient, tramitat per procediment obert, es licitava per un import de 500.714,28 € i, finalment, s’ha adjudicat a la mercantil LESA NATURAL, SL, per 453.979 €.

Amb aquesta iniciativa, Torrent reafirma el seu compromís amb el manteniment de les zones verdes de la ciutat, que en els últims anys ha impulsat diverses actuacions en matèria de protecció i cura de la forest pública, com la nova edició del programa del SEPE, “Zones Rurals Deprimides (ZRD) 2021”, iniciada a principis de juliol i que ofereix treball a persones desocupades durant l’estiu en labors de neteja i desbrossament del Vedat i barrancs.

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Medi Ambient
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Alícia Pallardó i Sandra Peris s’acomiaden del seu regnat en les Falles 2021

Les falleres majors de Torrent i les seues corts d’honor reben l’afecte del mó…