Inicio Notícies Educació Torrent serà seu de les semifinals del festival Music Aula

Torrent serà seu de les semifinals del festival Music Aula

3 minuto leer
Els millors grups de llevant competiran este cap de setmana per passar a la final nacional que es celebrarà en la Comunitat de Madrid
La ciutat de Torrent ha sigut confirmada com una de les seus que acolliran les semifinals del festival Music Aula, un concurs educatiu musical destinat a joves d’entre 13 i 25 anys l’objectiu del qual és promocionar la música dels més jóvens, compartir-la, posar en contacte l’alumnat interessat per la música i oferir-los l’oportunitat de donar-se a conéixer.
La semifinal de la zona de llevant se celebrarà el pròxim 29 d’abril en l’IES La Marxadella de Torrent, amb les actuacions dels cinc millors grups i solistes juvenils d’esta zona, que són els següents: Xarxa Stranger, de l’Escola de Música de Iecla; Vèrtex, del Col·legi Seminari Menor Diocesà de Sogorb, Kakao, del Conservatori Professional de Música de València; Rising From Nothing (RFN), de l’IES Historiador Chabàs d’Alacant; i el grup local Forgotten Memories, de l’IES Serra Perenxisa de Torrent.
En la celebració d’esta seminifinal actuaran també -fora de concurs- tres grups torrentins: Kriatura i LFK2 + Ak Negre & Queens of the Street.
Solament es triarà un dels cinc grups semifinalistes per a participar en la final que se celebrarà a Getafe, on competirà contra els millors grups nacionals triats en les altres zones.
Els joves participants en este concurs musical opten a aconseguir diferents premis com ara material instrumental, l’enregistrament d’un single i un videoclip o la possibilitat d’actuar amb diferents artistes coneguts, entre d’altres.
Ver más artículos relacionados
Ver más en Educació

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Torrent será sede de las semifinales del festival Music Aula

3 minuto leer
Los mejores grupos de levante competirán este fin de semana por un pase a la final nacional que se celebrará en la comunidad de Madrid
La ciudad de Torrent ha sido confirmada como una de las sedes que acogerán las semifinales del festival Music Aula, un concurso educativo musical destinado a jóvenes de entre 13 a 25 años cuyo objetivo es promocionar la música de los más jóvenes, compartirla, poner en contacto al alumnado interesado por la música y ofrecerles la oportunidad de darse a conocer.
La semifinal de la zona de levante se celebrará el próximo 29 de abril en el IES La Marxadella de Torrent, con las actuaciones de los cinco mejores grupos y solistas juveniles de esta zona, que son los siguientes: Red Stranger de la Escuela de Música de Yecla, Vértice del Colegio Seminario Menor Diocesano de Segorbe, Kakao del Conservatorio Profesional de Música de Valencia, Rising From Nothing (RFN) del IES Historiador Chabás de Alicante y, el grupo local Forgotten Memories del IES Serra Perenxisa de Torrent.
En la celebración de esta seminifinal actuarán también -fuera de concurso- tres grupos torrentinos: Kriatura y LFK2+ Ak Negro  & Queens of the Street. Solamente uno de los cinco grupos semifinalistas será el elegido para participar en la final que se celebrará en Getafe, donde competirá contra los mejores grupos nacionales elegidos en las otras zonas. Los jóvenes participantes en este concurso musical optan a conseguir diferentes premios como material instrumental, la grabación de un single y un videoclip o la posibilidad de actuar con diferentes artistas conocidos, entre muchos otros premios.
Ver más artículos relacionados
Ver más en Educación

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent llena el Auditori en sus conciertos de clausura

A lo largo de la semana renombrados intérpretes del panorama nacional e internacional han …