Inicio Gestió de recursos i modernizació Torrent, seleccionada per a participar en el programa Intelligent Cities Challenge (ICC) entre 192 ciutats

Torrent, seleccionada per a participar en el programa Intelligent Cities Challenge (ICC) entre 192 ciutats

2 min read

La Comissió Europea ha seleccionat a la ciutat de Torrent per a participar en el programa Intelligent Cities Challenge per als dos pròxims anys. Durant els mesos de febrer i maig es van presentar 130 candidatures de 192 ciutats de 20 països de la Unió Europea i el Regne Unit. D’aquestes, s’han seleccionat 88 sol·licituds: 54 noves ciutats, entre les quals es troba Torrent, i 26 ciutats que van participar en la iniciativa predecessora del Digital Cities i 8 ciutats mentores de la UE.

D’aquesta forma, a la capital de l’Horta Sud li permetrà millorar la ciutat i la qualitat de vida de la ciutadania, el medi ambient, la resiliència de la ciutat enfront de catàstrofes o pandèmies i l’eficiència energètica per a minimitzar la nostra petjada de carboni. En aquest sentit, el regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos, ha assenyalat que “l’elecció de la nostra candidatura per a participar en el programa Intelligent Cities Challenge és una clara mostra que Torrent és una ciutat intel·ligent, que aposta per la innovació, la digitalització i el respecte mediambiental, pensant sempre a millorar la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes”.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Gestió de recursos i modernizació
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La diversió i les aventures estan assegurades en Cinema a la Plaça de Torrent

El cinema torna aquest cap de setmana a Torrent de la mà de Cinema a la Plaça. La plaça de…