Inicio Festes i tradicions Torrent es prepara per a la nit més màgica de l’any

Torrent es prepara per a la nit més màgica de l’any

4 min read

Per a augmentar la seguretat s’han llogat més de 1.000 tanques que, amb les de l’Ajuntament, cobriran tot el recorregut 

Un espectacle audiovisual de mappings tancarà la tradicional cavalcada en la qual desfilaran els Reis Mags d’Orient: Melcior, Gaspar i Baltasar

Torrent ha iniciat els preparatius per a rebre els Reis Mags d’Orient: Melcior, Gaspar i Baltasar. Ses Majestats, acompanyats dels patges reals, arribaran a la ciutat pujats en tres autobusos de dos pisos. Durant la cavalcada, que s’iniciarà a les 18.30 h en la plaça de la Llibertat i que finalitzarà en el carrer de Ramón y Cajal, els Reis repartiran alegria entre els xiquets, a més de 20.000 snacks sense gluten, més d’un milió de caramels, 5.000 pilotes de plàstic i 2.200 peluixos. Perquè els més menuts puguen arreplegar el màxim de dolços, es repartiran 7.000 mesuretes; una iniciativa que el consistori torrentí ja posà en marxa amb gran èxit l’any passat. Més de 600 persones que formen part del teixit associatiu, empresarial i festiu de la ciutat participaran en la cavalcada.

Com a colofó final d’esta nit màgica tindrà lloc un increïble espectacle audiovisual. En acabar la cavalcada, els assistents viuran una història màgica realitzada amb la tècnica de mappings. En l’antic Ajuntament, situat en el carrer de Ramón y Cajal, es projectarà una reproducció de la façana de la Casa de la Cultura. En el mateix lloc, Ses Majestats saludaran els xiquets i rebran la clau de la ciutat de part de l’alcalde, Jesús Ros.

Més seguretat en la cavalcada

Com a mesura de seguretat, el consistori ha llogat més de 1.000 tanques que, amb les que ja té, cobriran tot el recorregut de la cavalcada, des de la plaça de la Llibertat fins que finalitze l’acte en l’edifici de l’antic Ajuntament.

A més, es cobrirà tot el recorregut amb un tancat de protecció de més de 3.000 metres lineals, per a garantir la seguretat dels assistents i que puguen gaudir de la cavalcada.
Igualment, s’ha instal·lat en el primer tram de l’avinguda una malla que envolta la zona de jardí d’un dels costats del passeig. Així doncs, s’evitarà que davant les aglomeracions de gent es destrosse i siga difícil de recuperar, ja que es troba actualment en un estat immillorable.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i tradicions
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…