Inicio Notícies Benestar Social Torrent repartix més de 5.000 joguets perquè cap xiquet o xiqueta es quede sense regal este Nadal

Torrent repartix més de 5.000 joguets perquè cap xiquet o xiqueta es quede sense regal este Nadal

3 min read

Les activitats solidàries continuen amb el partit de futbol entre la corporació municipal i la Policia Local

La solidaritat està molt present durant estes dates nadalenques a la ciutat de Torrent. La campanya “Cap xiquet sense joguet”, projecte fomentat per l’Ajuntament de Torrent en col·laboració amb l’hipermercat Alcampo, ha recollit més de 5.000 joguets, que han sigut entregats a diferents associacions perquè els repartisquen entre els xiquets i xiquetes sense recursos i en risc d’exclusió social de la ciutat, perquè no es queden sense un regal el dia de Reis.

Per este motiu, ahir a la vesprada, l’alcalde Jesús Ros i el regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, es van reunir en el centre Mare de Déu de l’Olivar amb els representants de les associacions i col·lectius participants: Col·lectiu Soterranya, el Centre d’Acció Social, la Fundació María Auxiliadora, l’Església Evangelista Dominical, Nova Vida, Càritas, l’Associació Gitana Europea i l’associació Humanitat Compartida, SEFAMA (Secció de Protecció a la Família de l’Ajuntament de Torrent). L’alcalde va agrair la col·laboració i el treball desinteressat de totes les associacions, així com la col·laboració de l’hipermercat Alcampo, perquè tots els xiquets i xiquetes visquen l’alegria i l’emoció de rebre un regal en estes dates.

Esport solidari

Com ja és tradició a la ciutat de Torrent, este matí ha tingut lloc el partit de futbol entre els membres de la corporació municipal i la Policia Local. Una iniciativa organitzada per l’associació Nova Vida en el camp de l’Alter, on cada participant ha aportat joguets per a ser entregats de manera solidària a xiquets i xiquetes de famílies sense recursos.

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Social
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Vesprada d’albaes en Santa Elena

Les persones majors del centre Santa Elena van gaudir ahir d’una vesprada d’al…