Inicio Festes i tradicions Torrent repartix 4.000 joguets solidaris el dia de Reis

Torrent repartix 4.000 joguets solidaris el dia de Reis

2 min read

Del 22 de desembre al 4 de gener, l’Ajuntament de Torrent, amb la col·laboració de l’hipermercat Alcampo, va iniciar la campanya solidària “Cap xiquet sense joguet”. Esta iniciativa començà amb la recollida de joguets en les instal·lacions del Centre Comercial Bonaire, i finalitzà la vesprada de dijous en el Centre de Majors Mare de Déu de l’Olivar, on es repartiren a les associacions de la ciutat.

Voluntaris i representants de cada col·lectiu, juntament amb la corporació municipal, van organitzar, netejar i classificar els prop de 4.000 joguets que han sigut donats per veïns de la comarca i la ciutat. Durant l’acte de repartiment, l’alcalde, Jesús Ros, i el regidor de l’Àrea d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, van agrair la col·laboració de tots i la participació d’Alcampo en esta iniciativa, que cada any retorna el somriure a molts xiquets de famílies sense recursos i en risc d’exclusió social. Les associacions que hi han col·laborat són Soterranya, Nova Vida, Laura Vicuña, Associació Gitana Europea i Càrites.

A esta iniciativa s’afig el partit solidari celebrat divendres de matí en l’Alter, entre la Policia Local i representants de la corporació municipal, on els participants han aportat joguets per a donar-los a les associacions. Igualment, voluntaris i integrants de l’equip de govern van empaquetar regals nadalencs en la porta de l’Antic Mercat.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i tradicions
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…