Inicio Notícies Cultura Torrent renova el conveni de col•laboració amb les societats musicals de la ciutat

Torrent renova el conveni de col•laboració amb les societats musicals de la ciutat

2 min read

El consistori es reafirma en la difusió cultural a través de la Unió Musical de Torrent i del Cercle Catòlic

Un altre any més, amb el mateix objectiu de promoure la cultura i la música, l’Ajuntament de Torrent ha signat un conveni amb la UMT i el Cercle Catòlic. Es reafirmen així les col·laboracions que el consistori i les societats musicals han dut a terme per a fomentar i promoure la projecció d’aquestes bandes de música, tant en l’àmbit estatal i internacional com en l’àmbit local.

Amb aquest propòsit, l’alcalde Jesús Ros, acompanyat per la regidora de Cultura, Susi Ferrer, han rebut en el despatx del primer edil els representants d’aquestes societats musicals per a la signatura dels documents que acrediten la col·laboració.

La regidora de Cultura ha destacat que “d’aquesta manera, s’estableix un programa de promoció per a les activitats culturals, tradicionals i festives, i s’optimitzen els recursos i els resultats, amb la consegüent millora dels serveis culturals que s’ofereixen a la ciutadania”.

Un altre aspecte que també regulen aquests convenis de col·laboració és afavorir la formació musical dels torrentins i les torrentines a través de les seues escoles musicals.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La sala cívica de l’Antic Mercat de Torrent acull l’exposició fotogràfica ‘Hospital de la Memòria. 1937-1939’

Torrent organitza un projecte de recuperació de la memòria històrica que inclou una exposi…