Inicio Notícies Joventut i Esports Torrent reivindica els drets dels més joves en el Dia Mundial de la Infància

Torrent reivindica els drets dels més joves en el Dia Mundial de la Infància

2 min read

El col·legi Sant Joan Baptista ha acollit aquest matí un musical per a conscienciar sobre els drets de la infància

L’Ajuntament de Torrent, en la seua aposta per la igualtat i l’educació, ha celebrat aquest matí el Dia Mundial de la Infància mitjançant un musical didàctic en el qual han assistit els xiquets i xiquetes del col·legi San Juan Bautista.

Es tracta d’una iniciativa impulsada per la Diputació de València que forma part del projecte “Menudes Harmonies” creat des de l’àrea d’Educació. Aquest projecte lúdic tracta de conscienciar sobre els drets dels xiquets i xiquetes mitjançant una performance musical teatralitzada.

En l’actuació, realitzada pels personatges d’Eglantyne i Pasqualet i representats per la soprano Saray García i el tenor Pascual Andreu , s’han cantat els drets de; vida, supervivència i desenvolupament, aigua, salut, identitat, llibertat d’expressió, protecció, recreació i espai i de viure en un entorn familiar saludable i que aporte benestar.

A més, els artistes han utilitzat deu objectes que han fet referència a cadascun dels drets perquè els xiquets i xiquetes que han acudit a l’espectacle els coneguen i recorden.

En finalitzar l’acte, s’han repartit màscares de “Menudes Harmonies” amb les quals es pretén difondre a tothom aquests drets fonamentals que tanta responsabilitat comporten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent uneix forces amb diverses ciutats europees per a elaborar un Pla d’Acció contra la COVID-19

El regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos, va participar dijous passat en una …