Inicio Medio ambiente Torrent reforça la neteja d’abocaments incontrolats en àrees disseminades del municipi

Torrent reforça la neteja d’abocaments incontrolats en àrees disseminades del municipi

2 min read

L’Ajuntament de Torrent ha reforçat les tasques de neteja i retirada d’estris i fem acumulat de carrers i vies allunyades del nucli urbà. Al llarg de les últimes setmanes, els serveis de neteja del consistori, equipats amb excavadores i camions de càrrega, estan retirant de la via pública les deixalles de mobles vells, matalassos o enderrocs de construcció. Una sèrie d’elements que “han de ser reciclats de manera correcta en l’Ecoparc o que poden ser arreplegats amb avís previ per l’Ajuntament i que, no obstant això, continuen apareixent de manera incontrolada en algunes dels carrers del terme, afectant els veïns i veïnes de la zona, tot i que hi ha el risc de poder ser sancionats”, explica la regidora de Gestió de la Ciutat, Inma Amat.

S’ha de recordar que l’Ajuntament de Torrent, a més dels ecoparcs del Toll i l’Alberca i Parc Central, compta, a més, amb un servei d’arreplega de mobles, així com un servei específic de recollida de restes de poda porta a porta per a urbanitzacions i zones disseminades de la ciutat.

Per a accedir a aquests serveis, es pot consultar la web municipal https://www.torrent.es/torrentPublic/inicio/serveis/mediambient.html o sol·licitar més informació a través dels telèfons:

TDIC: 96 111 11 11

Ecoparc: 96 353 37 90

Arreplega de mobles: 96 156 53 53

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Medio ambiente
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Xiquets i xiquetes de Torrent gaudiran aquest estiu del Campus FDM

L’Ajuntament de Torrent ofereix als escolars la millor alternativa estiuenca amb act…