Inicio Notícies Torrent recorda la importància de l’actualització de les dades del SIP

Torrent recorda la importància de l’actualització de les dades del SIP

2 min read

Amb la finalitat d’assegurar una adequada comunicació en el procés de vacunació, s’ha recomanat l’actualització de les dades sanitàries

L’Ajuntament de Torrent recorda la importància de l’actualització de les dades de la targeta sanitària amb la finalitat d’agilitar la campanya de vacunació. Des de la Conselleria de Sanitat i l’Hospital General se sol·licita als usuaris del sistema sanitari que revisen les seues dades de contacte amb la finalitat de garantir una comunicació àgil i eficaç.

Des de la Conselleria de Sanitat s’ha habilitat un enllaç a través del qual poden actualitzar-se les dades, en cas que siga necessari, tant si es disposa de credencials d’accés als sistemes d’administració electrònica com si no. La finalitat última d’aquesta iniciativa és facilitar el contacte amb la ciutadania per part de les autoritats sanitàries i assegurar el correcte funcionament de la campanya de vacunació. (http://www.san.gva.es/web/dgcal/formulario-de-contacto?fbclid=iwar1trh8k6yrvxmx8qn_ibak3r1apgy6qzvyk4rusxfgjvgsdu9igzkn0hno)

D’altra banda, des de la Regidoria de l’Àrea d’Igualtat i Formació la regidora, Marina Olivares, ha recordat que “la millor vacuna és el sentit comú” i convida tots els ciutadans i ciutadanes a col·laborar amb les autoritats sanitàries i accelerar el procés de vacunació amb aquest xicotet gest.

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent vol promoure l’ús de la bici com a mitjà de transport sostenible

L’Ajuntament reforça el seu compromís amb les polítiques de mobilitat sostenible i s…