Inicio Notícies Economia Torrent recolza al comerç local mitjançant targetes de compra bonificades

Torrent recolza al comerç local mitjançant targetes de compra bonificades

4 min read

Les targetes prepagament “100% amb el comerç de Torrent” es podran adquirir de manera online a partir de setembre i es podran utilitzar en tots els negocis adherits a la campanya

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal IDEA’T, aposta pel comerç proximitat i per a això està duent a terme la campanya “100% amb el comerç de Torrent”, una acció de suport i promoció al comerç local que es prolongarà amb diferents actuacions al llarg de l’any 2020.

A partir de setembre, està prevista una nova fase amb la posada en marxa de les targetes prepagament “100% amb el comerç de Torrent” que tindrà com a finalitat incentivar les compres a Torrent, beneficiant als negocis locals i, al mateix temps, recompensant econòmicament als clients per la seua fidelitat i suport.

Els clients i clientes podran adquirir les targetes que desitgen fins a arribar a un import total de 500 € per persona i seran premiats amb el 25% de l’import per a realitzar les seues compres a Torrent. És a dir, si el client compra una targeta de 50€, IDEA’T li premiarà amb 12,50€ més, per la qual cosa el client rebrà una targeta carregada amb 62,50€ que podrà gastar en qualsevol dels establiments adherits a la campanya.

L’adquisició de les targetes, de 20€ i 50€, es realitzarà de manera online a través d’una plataforma web, habilitada específicament per a aquesta iniciativa, en la qual els clients podran sol·licitar les targetes prepagament que desitgen fins a un import màxim de 500€ per persona. Finalment, les targetes seran enviades al domicili del client i podran utilitzar-se en una o diverses compres en tots els establiments adherits a la campanya que es donaran a conéixer a través dels diferents suports de l’ajuntament.

Està previst que les targetes es posen a la venda el mes de setembre i podran gastar-se des d’aqueix moment fins al 31 de març de 2021.

Per part seua, per a formar part de la campanya, els comerços poden consultar les bases de la mateixa i inscriure’s en el següent enllaç: https://torrent.portaldelcomerciante.com/es/noticia/view/campana-100-comerc-torrent

Aquestes targetes de compra bonificades complementaran una iniciativa que va començar amb l’estrena d’un vídeo en el qual van participar els establiments minoristes de ciutat i amb la col·locació de 60 opis publicitaris els protagonistes dels quals són ciutadans i ciutadanes de Torrent que envien un missatge de suport i compromís amb el comerç local: “100% amb el comerç de Torrent”.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economia
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

El pròxim 22 de setembre a les 19 h, a la sala d’actes de l’ajuntament, tindrà…