Inicio Notícies Benestar Social Torrent recapta més de 11.000 € durant l’acapte contra el càncer

Torrent recapta més de 11.000 € durant l’acapte contra el càncer

4 min read

La Junta Local de l’AECC ha obtingut un esment especial per recaptar 100.691,21 € durant 2018

Els torrentins i torrentines són unes persones solidàries i ho han demostrat, una vegada més, en l’acapte que, com cada any, organitza l’Associació Contra el Càncer de Torrent. Durant els dies 12 i 13 d’abril es va aconseguir superar la meravellosa xifra de 11.000 euros, que seran íntegrament destinats a la lluita contra aquesta malaltia. En la iniciativa va participar la Junta Local de l’Associació Contra el Càncer de Torrent, les col·laboradores i voluntàries, les comissions falleres, la Junta Central Fallera, la Reina de l’Encontre i les seues cambreres, la Federació de Moros i Cristians, la Musa de la Música de la Unió Musical, l’Associació Tècniques Orientals, Corazones Abiertos, ARTIC, Associació Andalusa, l’Associació d’Extremenys i l’Associació de Castella-la Manxa.

A més d’aconseguir una fantàstica recaptació durant l’acapte, la Junta Local de l’AECC ha rebut recentment diferents premis per la seua gran labor, esforç i dedicació. En aquest cas han obtingut un reconeixement per la recaptació de tot l’exercici de 2018, que va ser de 100.691,21 €, convertint a la ciutat de Torrent en la segona localitat de la província de València que més va recaptar. Igualment se’ls ha fet lliurament d’un esment especial per l’increment de 16.514,96 € en relació amb els resultats econòmics obtinguts en la campanya anterior.

Les activitats organitzades per l’Associació Contra el Càncer de Torrent continuen i durant el mes de maig es realitzarà una campanya escolar per tots els centres educatius de la ciutat. També el dia 16 a les 16.30 h hi haurà una xarrada a casa de la dona per a informar sobre el càncer de pell; una activitat que es completarà amb la Unitat Mòbil, el dia 22. D’altra banda, el dia 7 de juny es realitzarà el tradicional sopar benèfic, que tots els anys reuneix un gran nombre de persones de tota la societat torrentina. A aquesta programació se suma la carrera i marxa contra el càncer, que enguany tindrà lloc el 21 de setembre.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Social
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Èxit de la Targeta +25 en els seus primers 15 dies

Fins al moment s’han tramitat prop de 150 targetes que han posat en circulació 25.00…