Inicio Notícies Educació Torrent realitza actuacions de millora en el CEIP Sant Joan Baptista

Torrent realitza actuacions de millora en el CEIP Sant Joan Baptista

2 min read

Amb una inversió de més d’un milió d’euros, vuit col·legis del municipi començaran el curs amb instal·lacions renovades i una millora energètica

Aprofitant el període vacacional, l’Ajuntament de Torrent està realitzant una bateria de millores en els centres escolars perquè l’alumnat comence el curs amb les instal·lacions renovades i en les millors condicions. A través de l’empresa municipal, Nous Espais, i emmarcat en el pla EDIFICANT, programa de millora dels centres públics docents finançat per la Conselleria d’Educació, s’estan duent a terme treballs de perfeccionament de l’eficiència energètica en el CEIP Sant Joan Baptista. Amb una inversió entorn dels 263.000 €, el col·legi millorarà l’aïllament per a contribuir en la reducció de despesa energètica, canviant les finestres de tot el centre (edifici de primària, infantil i administració).

Al mateix temps, s’estan desenvolupant altres actuacions en els col·legis: CEIP Lope de Vega, CEIP Sant Pasqual, CEIP Joan XXIII, CEIP El Molí, CEIP Miguel Hernández, CEIP Federico Maicas i CEIP Antonio Machado. La inversió ascendeix a més d’un milió d’euros i està centrada en canvi de finestres, adequació de banys i vestuaris, renovació de closos i millores en patis i pistes esportives.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Educació
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La música i la solidaritat inunden els carrers de Torrent aquest cap de setmana

La Carpa de Nadal es converteix en el punt central de les festes nadalenques amb una varie…