Inicio Festes i tradicions Torrent proclama a Sandra Peris Embuena i Alicia Pallardó Benavent com a falleres majors de 2020

Torrent proclama a Sandra Peris Embuena i Alicia Pallardó Benavent com a falleres majors de 2020

2 min read

Després del ple, les corts d’honor van triar les teles dels vestits que lluiran al llarg de l’any

Després de celebrar l’acte d’Elecció de les falleres majors de Torrent 2020, on Sandra Peris Embuena i Alicia Pallardó Benavent van ser triades com les màximes representants de les festes josefines, les dos protagonistes han viscut les seues primeres activitats falleres. Ahir a la vesprada es va celebrar el ple extraordinari de l’Ajuntament de Torrent, on Sandra i Alicia, al costat de les seues corts d’honor, van ser proclamades oficialment com a fallera major infantil i fallera major de 2020. En l’acte també van estar presents les falleres majors de 2019, Carmen Raga Ortí i Leyre Gallego Ruiz, l’alcalde Jesús Ros, el regidor de Falles, Pascual Martínez, i els membres de la corporació municipal.

En finalitzar el ple, les falleres majors i les seues corts d’honor es van dirigir a l’Antic Mercat, on les corts van triar les teles amb les quals es confeccionaran els vestits que lluiran al llarg del pròxim exercici faller. Els telers de Vives i Marí han elaborat les teles que confeccionarà l’Antiga per a les xiquetes, i Serrano Navalón per a les majors.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i tradicions
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Èxit de la Targeta +25 en els seus primers 15 dies

Fins al moment s’han tramitat prop de 150 targetes que han posat en circulació 25.00…