Inicio Notícies Cultura Torrent presenta la programació del Nadal més participatiu

Torrent presenta la programació del Nadal més participatiu

9 minuto leer

Fins al 8 de gener el municipi oferix una extensa programació d’activitats en què participa el col·lectiu associatiu i festiu de la ciutat

La despesa de la cavalcada es reduïx un 30% pel que fa a l’any passat

Els dies 22, 23 i 24 de desembre el tren del Nadal farà diferents parades pels comerços de Torrent per a fomentar les compres en el comerç local

Zumba solidària, animació infantil, tallers, el musical Gisela y el libro mágico i la cavalcada de Reis són algunes de les activitats que ompliran la localitat

L’Ajuntament de Torrent va presentar ahir al matí en la tradicional trobada amb els mitjans de comunicació la programació prevista per al Nadal que inclou una àmplia varietat d’activitats organitzades per la Delegació de Transparència, Activitats Lúdiques i Tradicionals en què participa el col·lectiu associatiu i festiu de la ciutat. El regidor de l’àrea, Alfred Costa, ha assenyalat que “és una programació completa en la qual han participat totes les delegacions per a fer possible un Nadal fet per tots i per al gaudi de tots els veïns i veïnes”.

L’agenda s’obri el dia 22 de desembre posant a la disposició dels xiquets una infinitat de tallers i actuacions musicals en l’envelat instal·lat al peu de la Torre, la sala d’actes de l’Ajuntament i la programació de l’Auditori. El 23 de desembre encendrà els llums la Gran Fira d’Atraccions de Nadal, que estarà oberta fins al 8 de gener.

Els dies 22 i 23 al peu de la Torre se celebrarà el taller “T’atrevixes a tastar galetes de neu?” per a tota la família. Les activitats per al públic infantil continuaran els dies 23, 26, 28, 2, 3 i 4 amb unflables, tallers de manualitats, jocs populars, balls i coreografies que enguany s’estenen també fins a l’avinguda Olímpica del Parc Central durant dos vesprades. L’Auditori de Torrent acollirà el dia 26 l’actuació de Mr. Snow, un dels majors il·lusionistes del món i el dia 2 el musical Gisela y el libro mágico
L’Ajuntament, a través de l’empresa municipal Idea’t, ha posat en marxa una gran campanya nadalenca a través de la qual arriba a la ciutat el Tren del Nadal, un tren que durant els dies 22, 23 i 24 de desembre recorrerà els carrers perquè tots els veïns i veïnes hi puguen pujar presentant únicament un tiquet de compra d’algun comerç local.

El tren circularà per tota la ciutat, que enguany s’ha engalanat a petició dels comerciants amb millores en l’ornamentació i la il·luminació nadalenca, que al costat dels cartells de benvinguda en les entrades de la ciutat s’ha reforçat amb estels de nadal en rotondes i encreuaments importants. “La campanya pretén promocionar les compres nadalenques a Torrent i afavorir els comerços del municipi al mateix temps que es gaudix en família d’un passeig pels carrers de la ciutat”, ha explicat el regidor de Desenvolupament econòmic, Andrés Campos.

A més, del 22 de desembre fins al 4 de gener, una caixa de regal gegant amb ambientació musical s’anirà situant en diferents llocs de la ciutat. D’esta manera, les persones que vulguen podran dipositar en la caixa-regal una participació d’un sorteig de diversos premis, inclosa la devolució de les compres per valor de fins a 300 € per les compres que s’hagen fet durant la campanya en comerços de Torrent. També podran emportar-se un record a casa fotografiant-se en el moment.

El Nadal participatiu

Una multitud d’activitats es durà a terme amb la col·laboració de associacions benèfiques, culturals i veïnals: una sessió de zumba solidària organitzada per l’associació Corazones Abiertos, l’obra Risopayasadas de Coturno Teatre, teatre musical Shrek no es organitzat per l’AMPA del CEIP Federico Maicas o la gala de música solidària La lluna de Torrent.

Un any més, la plaça de l’Església acull les tradicionals campanades de cap d’any i el dia 5 de gener la cavalcada de reis enguany comença en la plaça de la Llibertat: s’hi repartiran més de 2.000 caramels (500 més que l’any passat), hi participaran moltes associacions de la ciutat i la despesa s’ha reduït un 30% pel que fa a l’any anterior.

A més, el naixement situat en la Torre pot visitar-se tots els dies de 10.00 a 14.00 i de 17.30 a 21.00 hores. L’Associació de Betlemistes i el Museu Comarcal de l’Horta Sud també han posat un any més el pesebre que visiten milers de persones. Per tant, estes són unes festes nadalenques amb programació variada i diversa per al gaudi de tots que ha organitzat l’Àrea de Transparència, Activitats Lúdiques i Tradicionals.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Torrent presenta la programación de Navidad más participativa

9 minuto leer

Hasta el próximo 8 de enero el municipio ofrece una extensa programación de actividades en las que participa el colectivo asociativo y festivo de la ciudad

La cabalgata reduce un 30% el presupuesto con respecto al año pasado

Los días 22, 23 y 24 de diciembre el tren de la Navidad realizará diferentes paradas por los comercios de Torrent para fomentar las compras en el comercio local. Zumba solidaria, animación infantil, talleres, el musical ‘Gisela y el Libro Mágico’ y la cabalgata de Reyes son algunas de las actividades que llenarán la localidad

El ayuntamiento de Torrent ha presentado esta mañana en el tradicional encuentro con los medios de comunicación la programación prevista para las Navidades. Una amplia variedad de actividades, organizadas desde la delegación de Transparencia, Actividades Lúdicas y Tradicionales en la que participa el colectivo asociativo y festivo de la ciudad. El concejal del área, Alfred Costa ha señalado que “es una programación completa en la que han participado todas las delegaciones para hacer posible una Navidad hecha por todos y para el disfrute de todos los vecinos y vecinas”.
La agenda se abre el día 22 de diciembre poniendo a disposición de los más peques un sinfín de talleres y actuaciones musicales en la Carpa instalada a los pies de la Torre, el Salón de actos del Ayuntamiento y la programación de l’Auditori. El 23 de diciembre encenderá sus luces la Gran Feria de Atracciones de Navidad y que permanecerá abierta hasta el 8 de enero.

Los días 22 y 23 a los pies de la Torre se celebrará el taller ‘T’atrevixes a tastar galetes de neu?’ para toda la familia. Las actividades para el público infantil seguirán los días 23, 26, 28, 2, 3 y 4 con hinchables, talleres de manualidades, juegos populares, bailes y coreografías que este año se extienden también hasta la Avinguda Olímpica del Parc Central durante dos tardes. L’Auditori de Torrent acogerá el día 26 la actuación de Mr. Snow, uno de los mayores ilusionistas del mundo y el día 2 el musical ‘Gisela y el libro mágico’
Desde el Ayuntamiento, a través de la empresa municipal Idea’t, se ha puesto en marcha una gran campaña navideña a través de la cual llega a la ciudad el Tren de la Navidad. Un tren que durante los días 22, 23 y 24 de diciembre recorrerá las calles para que todos los vecinos y vecinas pueden subirse en el mismo, presentando únicamente un ticket de compra de algún comercio local.

El tren circulará por toda la ciudad que este año se ha engalanado, a petición de los comerciantes, con mejoras en la ornamentación e iluminación navideña, que junto a los carteles de bienvenida en las entradas de la ciudad se ha reforzado con estrellas de navidad en rotondas y cruces importantes. “La campaña pretende promocionar las compras navideñas en Torrent y favorecer a los comercios del municipio, al mismo tiempo que se disfruta en familia de un paseo por las calles de la ciudad”, ha explicado el concejal de Desarrollo económico, Andrés Campos.
Además, del 22 de diciembre hasta el 4 de enero, una gran caja de regalo gigante con ambientación musical se irá ubicando en diferentes lugares de la ciudad. De este modo, las personas que lo deseen podrán depositar en la caja-regalo una participación de un sorteo de varios premios, incluida la devolución de las compras por valor de hasta 300€  por las compras que se hayan realizado durante la campaña en comercios de Torrent. También podrán llevarse un recuerdo a casa fotografiándose en el momento.

La navidad participativa
Una multitud de actividades se llevará a cabo con la colaboraci´pon de aasociaciones benéficas, culturales y vecinales:  U na sesión de Zumba solidaria organizada por la asociación Corazones Abiertos, Risopayadas de mano de Coturno Teatro, teatro musical ‘Shrek no es’ organizado por el AMPA del CEIP Federico Maicas o la gala de Música Solidaria ‘La Lluna de Torrent’.

Un año más, la plaza de la Iglesia acoge las tradicionales campanadas de año nuevo y el día 5 de enero la cabalgata de reyes que este año comienza en la Plaza de la Libertad y en la que se repartirán más de 2.000 caramelos -500 más que el año pasado-. Un acto que contará con la participación de asociaciones de la ciudad y que ha visto reducido su prepuesto en un 30% respecto al año anterior.

Además, el nacimiento situado en la Torre puede visitarse todos los días de 10:00 a 14:00 y 17:30 a 21:00 horas. La asociación de belenistas y el Museu Comarcal de l’Horta Sud también han puesto un año más el Belén que visitan miles de personas. Unas fiestas navideñas con programación variada y diversa para el disfrute de todos, que se han organizado desde el área de Transparencia, Actividades Lúdicas y Tradicionales.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent llena el Auditori en sus conciertos de clausura

A lo largo de la semana renombrados intérpretes del panorama nacional e internacional han …