Inicio Notícies Cultura Torrent presenta la programació del Nadal més participatiu

Torrent presenta la programació del Nadal més participatiu

9 min read

Fins al 8 de gener el municipi oferix una extensa programació d’activitats en què participa el col·lectiu associatiu i festiu de la ciutat

La despesa de la cavalcada es reduïx un 30% pel que fa a l’any passat

Els dies 22, 23 i 24 de desembre el tren del Nadal farà diferents parades pels comerços de Torrent per a fomentar les compres en el comerç local

Zumba solidària, animació infantil, tallers, el musical Gisela y el libro mágico i la cavalcada de Reis són algunes de les activitats que ompliran la localitat

L’Ajuntament de Torrent va presentar ahir al matí en la tradicional trobada amb els mitjans de comunicació la programació prevista per al Nadal que inclou una àmplia varietat d’activitats organitzades per la Delegació de Transparència, Activitats Lúdiques i Tradicionals en què participa el col·lectiu associatiu i festiu de la ciutat. El regidor de l’àrea, Alfred Costa, ha assenyalat que “és una programació completa en la qual han participat totes les delegacions per a fer possible un Nadal fet per tots i per al gaudi de tots els veïns i veïnes”.

L’agenda s’obri el dia 22 de desembre posant a la disposició dels xiquets una infinitat de tallers i actuacions musicals en l’envelat instal·lat al peu de la Torre, la sala d’actes de l’Ajuntament i la programació de l’Auditori. El 23 de desembre encendrà els llums la Gran Fira d’Atraccions de Nadal, que estarà oberta fins al 8 de gener.

Els dies 22 i 23 al peu de la Torre se celebrarà el taller “T’atrevixes a tastar galetes de neu?” per a tota la família. Les activitats per al públic infantil continuaran els dies 23, 26, 28, 2, 3 i 4 amb unflables, tallers de manualitats, jocs populars, balls i coreografies que enguany s’estenen també fins a l’avinguda Olímpica del Parc Central durant dos vesprades. L’Auditori de Torrent acollirà el dia 26 l’actuació de Mr. Snow, un dels majors il·lusionistes del món i el dia 2 el musical Gisela y el libro mágico
L’Ajuntament, a través de l’empresa municipal Idea’t, ha posat en marxa una gran campanya nadalenca a través de la qual arriba a la ciutat el Tren del Nadal, un tren que durant els dies 22, 23 i 24 de desembre recorrerà els carrers perquè tots els veïns i veïnes hi puguen pujar presentant únicament un tiquet de compra d’algun comerç local.

El tren circularà per tota la ciutat, que enguany s’ha engalanat a petició dels comerciants amb millores en l’ornamentació i la il·luminació nadalenca, que al costat dels cartells de benvinguda en les entrades de la ciutat s’ha reforçat amb estels de nadal en rotondes i encreuaments importants. “La campanya pretén promocionar les compres nadalenques a Torrent i afavorir els comerços del municipi al mateix temps que es gaudix en família d’un passeig pels carrers de la ciutat”, ha explicat el regidor de Desenvolupament econòmic, Andrés Campos.

A més, del 22 de desembre fins al 4 de gener, una caixa de regal gegant amb ambientació musical s’anirà situant en diferents llocs de la ciutat. D’esta manera, les persones que vulguen podran dipositar en la caixa-regal una participació d’un sorteig de diversos premis, inclosa la devolució de les compres per valor de fins a 300 € per les compres que s’hagen fet durant la campanya en comerços de Torrent. També podran emportar-se un record a casa fotografiant-se en el moment.

El Nadal participatiu

Una multitud d’activitats es durà a terme amb la col·laboració de associacions benèfiques, culturals i veïnals: una sessió de zumba solidària organitzada per l’associació Corazones Abiertos, l’obra Risopayasadas de Coturno Teatre, teatre musical Shrek no es organitzat per l’AMPA del CEIP Federico Maicas o la gala de música solidària La lluna de Torrent.

Un any més, la plaça de l’Església acull les tradicionals campanades de cap d’any i el dia 5 de gener la cavalcada de reis enguany comença en la plaça de la Llibertat: s’hi repartiran més de 2.000 caramels (500 més que l’any passat), hi participaran moltes associacions de la ciutat i la despesa s’ha reduït un 30% pel que fa a l’any anterior.

A més, el naixement situat en la Torre pot visitar-se tots els dies de 10.00 a 14.00 i de 17.30 a 21.00 hores. L’Associació de Betlemistes i el Museu Comarcal de l’Horta Sud també han posat un any més el pesebre que visiten milers de persones. Per tant, estes són unes festes nadalenques amb programació variada i diversa per al gaudi de tots que ha organitzat l’Àrea de Transparència, Activitats Lúdiques i Tradicionals.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…