Inicio Notícies Cultura Torrent prepara un programa especial per al Nou d’Octubre

Torrent prepara un programa especial per al Nou d’Octubre

3 min read

Els actes oficials del Nou d’Octubre venen acompanyats d’activitats infantils i celebracions de Moros i Cristians

L’Ajuntament de Torrent ha organitzat per al pròxim cap de setmana nombrosos actes, que adornaran d’un ambient festiu la ciutat.

Després d’uns mesos en què van haver d’ajornar-se tots els actes festius i culturals per culpa de les restriccions, la ciutat es prepara per a un Nou d’Octubre molt especial, ja que la millora de la situació en general permet que el consistori recupere alguns d’aquells actes, perquè torrentins i torrentines celebren el Dia de la Comunitat Valenciana.

Els actes començaran la vesprada de divendres, dia 8, amb un taller d’origami que s’instal·larà en la plaça de la Unió Musical, a partir de les 17.00 hores. El mateix divendres, a les 19.00 hores, els Moros i Cristians de Torrent es dirigiran a l’església de l’Assumpció per a fer l’Ofrena. I a eixa hora, el públic infantil podrà gaudir d’una peça de teatre, La princesa valenta, en la mateixa plaça de la Unió Musical. Finalment, el Pregó dels Moros i Cristians posarà fi a la jornada de divendres, en la plaça Major, a les 20.00 hores.

El dia de la festa començarà, a les 11.30 hores, amb una ‘entradeta falsa’ dels Moros i Cristians, que portarà en desfilada un reduït nombre de participants des de l’esplanada de Montsió  fins al peu de la Torre. A la vesprada, a partir de les 19.00 hores comencen els actes oficials del Nou d’Octubre: la Processó Cívica i l’homenatge a la Senyera i al rei Jaume I. En finalitzar, la banda del Cercle Catòlic oferirà als assistents un concert extraordinari, en la plaça Major. I, finalment, des del Parc Central, a les 23.30 hores, un gran espectacle pirotècnic posarà fi a les celebracions d’aquesta jornada festiva.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent acull ‘Leyendas del deporte’, la reeixida mostra del Museu de l’Esport

Una exposició en l’ Antic Mercat reuneix prop de 300 objectes relacionats amb les grans ll…