Inicio Notícies Torrent prepara el dispositiu especial de seguretat per a Setmana Santa

Torrent prepara el dispositiu especial de seguretat per a Setmana Santa

2 min read

L’operatiu compta amb un total de 360 agents repartits durant tots els dies de la Setmana Santa, a més de vehicles policials per a preservar i garantir la seguretat en accessos i punts estratègics dels recorreguts

La Regidoria de Seguretat Ciutadana ha coordinat, com cada any, un dispositiu de seguretat integrat per professionals tant de Policia Local, Policia Nacional i Protecció Civil, per a la celebració de la Setmana Santa.

Durant estos dies, els principals objectius són vetlar per la seguretat dels i les assistents, oferir acompanyament en totes les processons, regular el trànsit i reforçar la vigilància a les urbanitzacions de la ciutat.

L’operatiu compta amb un total de 360 agents repartits durant tots els dies de la Setmana Santa, a més de vehicles policials per a preservar i garantir la seguretat en accessos i punts estratègics dels recorreguts.

El regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, considera “molt important la coordinació i el treball conjunt de Policia Local de Torrent, Protecció Civil, Creu Roja al costat de Policia Nacional per a assegurar en tot moment la celebració de les nostres tradicions, i el desenvolupament amb normalitat d’aquestes”

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent es manifesta contra la violència de gènere

Els torrentins i torrentines van participar en una marxa que va culminar llegint un manife…