Inicio Notícies Joventut i Esports Torrent potencia la formació en la cerca d’ocupació amb els nous cursos d’Idea’t

Torrent potencia la formació en la cerca d’ocupació amb els nous cursos d’Idea’t

3 min read

Comunicació positiva en la cerca d’ocupació, Elaboració del CV, Habilitats digitals i Supera amb èxit l’entrevista de treball es podran cursar durant els pròxims mesos

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Idea’t, ha obert el termini d’inscripció de diferents tallers que començaran els mesos de setembre, octubre i novembre. Es tracta de programes de formació centrats en les millors tècniques de cerca d’ocupació aplicades a les noves tecnologies.

Des de la cerca activa d’ocupació fins a la gestió telemàtica de tràmits administratius, hui en dia es fa necessari aprendre una sèrie de coneixements i habilitats que ens permeten usar les diferents eines al nostre abast i poder traure partit a les possibilitats que ens oferixen. El curs de formació en Habilitats digitals, de 15h de durada, oferix tres períodes per a participar-hi, del 10 al 14 de setembre, de l’1 al 5 d’octubre i del 5 al 9 de novembre.

Comunicació positiva en la cerca d’ocupació, curs de 12 hores del 24 al 26 de setembre. La comunicació positiva ens pot ajudar molt en el nostre dia a dia perquè afavorix la nostra productivitat, l’optimisme, la capacitat de resoldre problemes i permet superar processos de selecció i d’entrevista professional.

Amb el curs d’Elaboració del CV i carta de presentació s’ensenyarà a redactar el CV i escriure una carta de presentació, quina informació incloure-hi, quan donar-la i quines dades no hi poden faltar, etc. El curs tindrà lloc del 22 al 24 d’octubre i té una durada de 12 hores.

Al novembre, podrem aprendre com difondre el teu CV en la xarxa, fer treball en xarxa (networking) real i virtual, comunicar als quatre vents que estàs cercant ocupació és el primer pas, però el que t’obrirà les portes per a accedir a un lloc és l’entrevista. En este taller es donaran les recomanacions per a superar-la amb nota. Es tracta del curs de 12 hores: Supera amb èxit l’entrevista de treball, del 26 al 28 de novembre.

Les sessions tindran lloc als matins, per a més informació i inscripció: 96 111 18 68

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent presenta el Pla de Mobilitat del Vehicle Elèctric

La ciutat disposarà de 15 punts de recàrrega elèctrics distribuïts per diferents àrees del…