Inicio Notícies Joventut i Esports Torrent potencia la formació en la cerca d’ocupació amb els nous cursos d’Idea’t

Torrent potencia la formació en la cerca d’ocupació amb els nous cursos d’Idea’t

3 min read

Comunicació positiva en la cerca d’ocupació, Elaboració del CV, Habilitats digitals i Supera amb èxit l’entrevista de treball es podran cursar durant els pròxims mesos

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Idea’t, ha obert el termini d’inscripció de diferents tallers que començaran els mesos de setembre, octubre i novembre. Es tracta de programes de formació centrats en les millors tècniques de cerca d’ocupació aplicades a les noves tecnologies.

Des de la cerca activa d’ocupació fins a la gestió telemàtica de tràmits administratius, hui en dia es fa necessari aprendre una sèrie de coneixements i habilitats que ens permeten usar les diferents eines al nostre abast i poder traure partit a les possibilitats que ens oferixen. El curs de formació en Habilitats digitals, de 15h de durada, oferix tres períodes per a participar-hi, del 10 al 14 de setembre, de l’1 al 5 d’octubre i del 5 al 9 de novembre.

Comunicació positiva en la cerca d’ocupació, curs de 12 hores del 24 al 26 de setembre. La comunicació positiva ens pot ajudar molt en el nostre dia a dia perquè afavorix la nostra productivitat, l’optimisme, la capacitat de resoldre problemes i permet superar processos de selecció i d’entrevista professional.

Amb el curs d’Elaboració del CV i carta de presentació s’ensenyarà a redactar el CV i escriure una carta de presentació, quina informació incloure-hi, quan donar-la i quines dades no hi poden faltar, etc. El curs tindrà lloc del 22 al 24 d’octubre i té una durada de 12 hores.

Al novembre, podrem aprendre com difondre el teu CV en la xarxa, fer treball en xarxa (networking) real i virtual, comunicar als quatre vents que estàs cercant ocupació és el primer pas, però el que t’obrirà les portes per a accedir a un lloc és l’entrevista. En este taller es donaran les recomanacions per a superar-la amb nota. Es tracta del curs de 12 hores: Supera amb èxit l’entrevista de treball, del 26 al 28 de novembre.

Les sessions tindran lloc als matins, per a més informació i inscripció: 96 111 18 68

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent remodela i redistribueix les àrees de Govern Local

L’alcalde Jesús Ros ha signat aquest matí el decret d’alcaldia mitjançant el q…