Inicio Notícies Economia Torrent potencia a l’estiu les compres en comerç local

Torrent potencia a l’estiu les compres en comerç local

2 min read

L’Ajuntament de Torrent, a través d’IDEA’T, empresa municipal de Torrent, està duent a terme durant aquest estiu la campanya “Comerç de proximitat, aliments de qualitat”, amb la qual pretén conscienciar a la població dels avantatges que té comprar en els establiments de Torrent, comerços que ofereixen als seus clients productes frescos, de temporada i elaborats de manera artesanal, i motivar-los perquè consumisquen productes de proximitat.

Des de l’inici de la campanya, els més de 40 comerços participants, entre els quals es troben carnisseries, fleques, verduleries, salaons i molts altres, han repartit entre els seus clients multitud de regals: més de 400 de targetes regale carregades amb 25€ cadascuna per a consumir en els comerços participants en la campanya. A més, els clients han rebut milers de bosses de compra, bosses isotèrmiques i pilotes de platja.

“Comerç de proximitat, aliments de qualitat” tindrà continuïtat també a la tardor; les persones al capdavant dels establiments participants seran els protagonistes d’una campanya publicitària que es veurà per tota la ciutat en diferents suports escrits i digitals.

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economia
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La sala cívica de l’Antic Mercat de Torrent acull l’exposició fotogràfica ‘Hospital de la Memòria. 1937-1939’

Torrent organitza un projecte de recuperació de la memòria històrica que inclou una exposi…