Inicio Notícies Educació Torrent posa en marxa la nova Lanzadera Conecta Empleo

Torrent posa en marxa la nova Lanzadera Conecta Empleo

4 min read

16 dones i 2 homes en desocupació, d’entre 24 i 58 anys, participen en un programa de formació i inserció laboral impulsat per Fundació Santa María la Real i Fundació Telefònica, amb la col·laboració d’Idea´t i de l’Ajuntament de Torrent

La nova Lanzadera Conecta Empleo de Torrent ha iniciat aquesta setmana un programa d’ajuda a persones desocupades per a ampliar la cerca de treball amb noves tècniques d’orientació laboral i eines digitals adaptades al nou mercat laboral.

La regidora de Formació, Marina Olivares, al costat de la gerent d’Idea´t, María Muñoz, ha donat la benvinguda a les persones que actualment participen en el programa i ha puntualitzat que aquests programes d’inserció laboral es dirigeixen a persones que “demanden orientació en l’elaboració de currículums, i un entrenament per a la superació d’entrevistes de treball. D’altra banda, aporten la formació necessària per al maneig d’eines digitals que els ajuden en la cerca d’ocupació”.

Lanzadera Conecta Empleo és un programa gratuït i en anteriors edicions ha aconseguit fins a un 60% d’inserció entre els usuaris, que seran com a màxim un total de 30 persones desocupades. Els qui estiguen interessats a participar en aquest programa, que encara disposa de places lliures, hauran de presentar un formulari d’inscripció en la web lanzaderaconectaempleo.es, o bé acudir de manera presencial a les oficines d’Idea’t, al carrer València, 42. Actualment el programa de formació i inserció laboral compta amb 16 dones i 2 homes en desocupació, amb edats compreses entre els 24 i els 58 anys, i amb diferents nivells formatius -ESO, Formació Professional, Batxiller i estudis universitaris-. Alguns busquen el seu primer treball mentre que uns altres persegueixen una nova oportunitat laboral, després d’anys d’experiència en diferents sectors, com a serveis, indústria manufacturera, hostaleria, medi ambient, química o educació, entre altres.

Aquest programa estarà en funcionament fins a finals de març de 2022, en un format mixt que combina sessions virtuals i presencials. Els continguts del programa de formació inclouen pràctiques per a realitzar dinàmiques d’intel·ligència emocional i el desenvolupament d’un pla integral de cerca d’ocupació en el qual aprendran nous programes per a actualitzar el seu currículum; assajaran entrevistes de treball per a guanyar confiança i seguretat en els processos de selecció; reforçaran les seues competències transversals i habilitats digitals; trauran partit al Telèfon intel·ligent i les xarxes socials per a la cerca d’ocupació en línia, realitzaran mapes d’ocupabilitat i contactaran amb empreses per a impulsar la seua inserció laboral.

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Educació
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent acull ‘Leyendas del deporte’, la reeixida mostra del Museu de l’Esport

Una exposició en l’ Antic Mercat reuneix prop de 300 objectes relacionats amb les grans ll…