Inicio Notícies Medi Ambient Torrent posa en marxa el Voluntariat Ambiental Torrent Verd 2021

Torrent posa en marxa el Voluntariat Ambiental Torrent Verd 2021

2 min read

Un any més, l’Ajuntament de Torrent, des de l’àrea de Medi Ambient i en col·laboració amb el Centre Ambiental El Vedat, aposta pel voluntariat ambiental d’estiu, que comença la seua tercera setmana.

El programa va arrancar el passat 19 de juliol, amb quatre grups de jóvens d’entre 14 i 25 anys, que treballen cada dia a millorar la vigilància ambiental del municipi. Els participants han fet rutes de vigilància i treballs de recerca de biodiversitat, entre altres activitats.

Durant les primeres setmanes, els participants, a més d’aprendre sobre vigilància, han aprés sobre els ecosistemes de Torrent, les necessitats ambientals de la ciutat, els problemes dels incendis forestals, l’erosió del sòl i les plantes invasores.

Totes aquestes activitats es duen a terme amb l’objectiu que els participants coneguen el valor mediambiental de la ciutat i puguen així conscienciar-se sobre la importància de cuidar el medi ambient.

El voluntariat continuarà fins al 15 d’agost i cada setmana eixiran 10 places perquè els interessats puguen apuntar-se al programa. Podran fer-ho mitjançant el següent enllaç: https://bit.ly/2ssguuu

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Medi Ambient
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Alícia Pallardó i Sandra Peris s’acomiaden del seu regnat en les Falles 2021

Les falleres majors de Torrent i les seues corts d’honor reben l’afecte del mó…