Inicio Gestió de Recursos i Modernització Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

2 minuto leer

El pròxim 22 de setembre a les 19 h, a la sala d’actes de l’ajuntament, tindrà lloc la primera sessió informativa prèvia inscripció

Amb la finalitat de millorar el servei de recollida de fem i facilitar la separació en origen, l’Ajuntament de Torrent posarà en marxa el procés participatiu del Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables. Es tracta d’una iniciativa perquè entre tota la ciutadania s’aconseguisquen aconseguir els objectius de reciclatge que marca la normativa de residus en vigor recollint i atenent les propostes dels veïns i veïnes.

Des del consistori torrentí es considera primordial que els col·lectius locals participen en el disseny de millores en el sistema actual, atés que la seua visió és fonamental en l’hora de definir els aspectes rellevants que facen que el sistema dissenyat siga efectiu, eficient i adequat per a totes i tots.

Per això, es realitzarà una primera sessió informativa que tindrà lloc en la sala d’actes de l’Ajuntament el pròxim 22 de setembre a les 19 h. Per a respectar les mesures de seguretat necessàries per la COVID-19, és necessària la inscripció prèvia en el següent enllaç: formulari d’inscripció.

El projecte continuarà el 6 d’octubre amb una sessió participativa a la sala de cívica del *Antic *Mercat, després de la qual s’obrirà un període de participació online des del 7 d’octubre fins al 7 de novembre.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Gestió de Recursos i Modernització
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent pone en marcha su Plan Local de Gestión de Residuos Domésticos y Asimilables

El próximo 22 de septiembre a las 19 h, en la sala de actos del ayuntamiento, tendrá lugar…