Inicio Notícies Joventut i Esports Torrent posa a punt el camp de futbol Sant Gregori

Torrent posa a punt el camp de futbol Sant Gregori

3 min read

El projecte inclou millores en el vestuari, regularització del paviment de la graderia, així com la col·locació de malles de fons

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Nous Espais, està duent a terme una sèrie de treballs de millora en el camp de futbol Sant Gregori, inclosos en la llista d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS) gràcies al superàvit de 4,6 milions d’euros amb els quals es va tancar l’exercici de 2017. Un projecte que inclou diferents reformes en els vestuaris del camp, com la reposició d’aixetes a les dutxes mitjançant la prolongació de les canonades d’aigua freda, on l’aigua es mesclarà fins a la mateixa aixeta de la pròpia dutxa, tipus polsador temporitzat mesclador, i sense perdre la recirculació pel circuit tancat d’aigua calenta.

D’altra banda, també s’està realitzant la regularització del paviment a la zona superior de la graderia del camp A, a més de la col·locació de malles de fons per a evitar l’eixida del camp de les pilotes.

L’alcalde Jesús Ros i la regidora d’Esports, Susi Ferrer, han visitat aquest matí el Sant Gregori per a comprovar el bon funcionament de les obres. “Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu millorar l’activitat del nostre camp de futbol, que és un punt de trobada esportiva de gran rellevància a la ciutat i que, a més, se suma als treballs de millora que s’estan executant en totes les instal·lacions esportives torrentines durant l’estiu”, ha assenyalat l’alcalde.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

El pròxim 22 de setembre a les 19 h, a la sala d’actes de l’ajuntament, tindrà…