Inicio Gestió de recursos i modernizació Torrent posa en marxa la nova app Línies Urbanes

Torrent posa en marxa la nova app Línies Urbanes

3 min read

L’aplicació conté tota la informació actualitzada sobre el servei de TorrentBus com ara parades, rutes i horaris

Per a facilitar la mobilitat dels veïns, veïnes i visitants de Torrent durant els dies de falles, el servei de TorrentBus serà totalment debades. D’esta manera, del 13 al 19 de març els autobusos urbans podran utilitzar-se sense cap cost i tantes vegades com es vulga. A més, per a facilitar l’ús del servei de TorrentBus, el consistori ha dissenyat l’app Línies Urbanes de Torrent, que inclou tota la informació necessària sobre les línies de TorrentBus i actualitzada a l’instant: parades més pròximes, horaris o rutes.

L’app permet obtindre informació sobre les línies de TorrentBus: preus, horaris i la ruta de cadascuna en el mapa. Al mateix temps es poden guardar les parades favorites i més utilitzades per a tindre accés directe a cadascuna. Un altre dels avantatges de l’aplicació és que dona a conéixer la distància real fins a cadascuna de les parades d’una línia per a saber quina és la més pròxima, la qual cosa “optimitza el viatge dels usuaris i usuàries, ja que poden dissenyar les millors rutes si saben quantes parades hi ha fins a la seua destinació i quant de temps es tarda a arribar”, ha explicat el regidor de Mobilitat, José Antonio Castillejo.

L’aplicació pot descarregar-se en el següent enllaç: http://bit.ly/2hkpyro

D’igual manera, els talls de carrer i desviaments durant els dies de falles es poden consultar en la web municipal www.torrent.es en la secció GeoTrànsit: http://geotransit.torrent.es/, i a través dels xarxes socials de la Policia Local de Torrent.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Gestió de recursos i modernizació
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent instal·larà un Punt Violeta en el Rockejat per a previndre i atendre agressions sexistes

Comptarà amb la informació necessària, assessorament i sensibilització, per a donar respos…