Inicio Notícies Economia Torrent participarà en el projecte ‘Escola d’Associacions’ de la Fundació Horta Sud

Torrent participarà en el projecte ‘Escola d’Associacions’ de la Fundació Horta Sud

2 minuto leer

Aquesta iniciativa ajudarà les associacions locals a millorar la seva incidència en el municipi i el seu servei a la ciutadania

Torrent participarà en el projecte de formació, acompanyament i assessorament ‘Escola d’Associacions’, impulsat per la Fundació de l’Horta Sud, amb l’objectiu de dotar a les organitzacions participants de les eines necessàries per a afrontar els reptes del moviment associatiu i, així, millorar la seua incidència en el municipi i el seu servei a la ciutadania. En aquesta línia, la iniciativa es fonamenta en quatre pilars: la formació (cursos), l’assessorament (presencial, correu electrònic, telèfon, etc.), la informació (canal de difusió, infografies, butlletí digital…) i la dinamització (jornades d’associacions).

Aquestes actuacions estan dissenyades perquè siguen pràctiques i útils per a les associacions, amb una metodologia participativa basada en la detecció i resposta de les possibles necessitats que presenten. D’aquesta manera, la Fundació de l’Horta Sud ja ha ajudat a més de mil associacions repartides per tot el territori autonòmic.

Mancant confirmar les dates de les jornades que tindran lloc a Torrent i que han sigut presentades en el seu pla anual, en la web https://fundaciohortasud.org/ es pot obtenir més informació sobre la resta d’activitats que conformen el projecte ‘Escola d’Associacions’.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economia
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…