Inicio Notícies Medi Ambient Torrent participa en la quarta edició de Viles en Flor

Torrent participa en la quarta edició de Viles en Flor

3 min read

El jurat ja ha visitat la ciutat, que un any més pretén ser un referent en espais verds urbans

Un any més, en la seua aposta per la potenciació dels espais verds urbans, la gestió sostenible, l’educació ambiental i la conscienciació ciutadana, Torrent es presenta a Viles en Flor.

Aquest programa és una iniciativa d’ASFPLANT (Associació Professional de Flores, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana) que té com a objectiu promoure la protecció i millorar els espais verds dels municipis de la Comunitat Valenciana.

Enguany el programa celebra la quarta edició i Torrent ja ha sigut valorada per a la gala d’enguany. El matí de dijous passat hi hagué una reunió a l’Ajuntament amb el jurat, on es va presentar la memòria de participació en la qual es destaquen les noves actuacions en jardineria i medi ambient de la ciutat. A més, el jurat va poder visitar la ciutat i contemplar les noves actuacions que enguany s’han dut a terme.

Cal recordar que “enguany Torrent ha posat en marxa importants millores en el carrer del Riu Cervol, ha incorporat l’olivera centenària en l’avinguda de Barcelona 92, millorat la jardineria de la Ciutat de la Justícia i replantat arbres i els roserars”, explica el regidor d’Espais públics, Daniel Iserte.

Amb aquestes noves actuacions, entre altres, Torrent es prepara per a una gala que s’espera amb moltes ganes després que l’anterior es cancel·lara a causa de la COVID-19.

L’última edició presencial del programa va ser en 2019, precisament a la ciutat de Torrent, en l’Hort de Trénor. En aquella edició es van aconseguir quatre Flors d’Honor, fet que situà Torrent com un de municipis més valorats de l’edició. Un gran resultat que la ciutat espera repetir enguany.

 

 

 

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Medi Ambient
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Alícia Pallardó i Sandra Peris s’acomiaden del seu regnat en les Falles 2021

Les falleres majors de Torrent i les seues corts d’honor reben l’afecte del mó…