Inicio Notícies Medi Ambient Torrent participa en la campanya “En Falles monyos, pinta… i el vidre al verd”

Torrent participa en la campanya “En Falles monyos, pinta… i el vidre al verd”

3 min read

La iniciativa fomenta la sostenibilitat i la importància del reciclatge dels envasos de vidre

Amb l’objectiu de sensibilitzar i conscienciar la ciutadania de la importància del reciclatge dels residus d’envasos de vidre, l’Ajuntament de Torrent s’ha sumat a la campanya  “En Falles monyos, pinta… i el vidre al verd”, una proposta de comunicació i sensibilització ambiental posada en marxa per Ecovidrio i la Generalitat Valenciana, que incidix en la importància del reciclatge dels residus d’envasos de vidre durant les festes de falleres.

La iniciativa, dirigida als col·lectius festers i a la ciutadania, pretén involucrar tots els agents implicats en la festa per a aconseguir que siguen més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient, a través de la participació activa en el reciclatge dels residus d’envasos de vidre. “Es tracta d’una proposta compromesa amb el medi ambient i amb la qual pretenem continuar millorant les taxes de reciclatge de vidre a la nostra ciutat”, ha argumentat la regidora de la Delegació de Gestió de Residus, Inma Amat.

La campanya es planteja com un concurs entre municipis, els quals competiran per ser la població que es quede en primera posició en el rànquing. Es pesaran els kg d’envasos de vidre recollits durant el període de les festes, però també es valorarà la implicació de l’Ajuntament i els festers en la campanya amb una taula de punts.

Durant els dies 16, 17, 18 i 19 de març, dos educadors ambientals visitaren els 29 casals de Torrent per a explicar-los la campanya, els beneficis del reciclatge del vidre i la importància de l’acte de reciclar durant les festes. A més, animaran els festers a participar en la campanya i es faran fotos amb l’etiqueta #ElVidreAlVerd i l’esment @Ecovidrio o Jo recicle vidre I tu? per a la seua posterior difusió en les xarxes socials.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Medi Ambient
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Èxit de la Targeta +25 en els seus primers 15 dies

Fins al moment s’han tramitat prop de 150 targetes que han posat en circulació 25.00…