Inicio Notícies Economia Torrent obri el termini per a sol·licitar les Ajudes Parèntesis de la segona fase del Pla Resistir

Torrent obri el termini per a sol·licitar les Ajudes Parèntesis de la segona fase del Pla Resistir

3 min read

La sol·licitud podrà tramitar-se fins al dimarts 8 de juny

Nous sectors afectats per la crisi derivada de la pandèmia podran beneficiar-se de la subvenció

L’Ajuntament de Torrent ha obert el termini per a sol·licitar la fase II de les Ajudes Parèntesis del Pla Resistir. L’ampliació de les bases de la convocatòria s’ha dut a terme amb la finalitat d’afavorir nous sectors. Un total de 115 activitats comercials i empresarials seran subvencionades amb una dotació fixa de 2.000 euros i una variable de 200 euros per treballador -fins a un màxim de 4.000 euros, corresponents a 10 treballadors.

Aquestes subvencions, gestionades directament pel consistori, tenen l’objectiu de fer costat als sectors comercials locals afectats per la crisi derivada de la COVID-19 i que no van poder accedir a les ajudes en la primera fase del pla. Les perruqueries, els serveis de fotografia, les floristeries o els taxistes, són alguns dels serveis que podran sol·licitar les ajudes.

El regidor de l’àrea d’Estratègia i Innovació, Andrés Campos, ha explicat que “la novetat més important d’aquesta segona fase és la flexibilització dels criteris que regulen la concessió de les subvencions”.

Per a poder beneficiar-se de les Ajudes Parèntesis del Pla Resistir és necessari complir alguns requisits: ser autònom o empresa amb un màxim de 10 treballadors, tindre el domicili fiscal o el local on es duga a terme l’activitat a Torrent i no haver sigut beneficiari de la primera fase del pla ni de l’ajuda en un altre municipi.

“Volem que les ajudes arriben a més nombre de persones de diferents sectors afectades per la crisi derivada de la COVID-19”, ha afegit la regidora de l’Àrea d’Hisenda, Esmeralda Torres.

Tota la informació sobre aquesta segona fase del pla i els tràmits per a la sol·licitud podran consultar-se en la pàgina web de l’Ajuntament de Torrent www.torrent.es.

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economia
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent continua amb la recuperació de les zones verdes del Vedat

Els serveis de jardineria treballen en la neteja de les faldes del Vedat pròximes a Mirama…