Inicio Notícies Joventut i Esports Torrent obri el termini per a sol·licitar les beques esportives

Torrent obri el termini per a sol·licitar les beques esportives

3 minuto leer

El termini de sol·licitud estarà obert fins al pròxim 17 de gener

Les beques esportives han augmentat en els últims anys un 50% el seu import

L’Ajuntament de Torrent, en la seua aposta pel foment de l’esport i l’activitat esportiva, ha obert el termini de presentació per a les beques esportives, les quals ascendeixen a un total de 122.000€ i podran sol·licitar-se fins al pròxim 17 de gener. En aquest aspecte, el consistori ha mantingut el nivell d’inversió de l’any passat, duplicant així la partida pressupostada l’any 2019 per a aquestes ajudes.

“Hem volgut continuar amb l’esforç realitzat l’any passat, vam continuar apostant per un model de vida saludable en totes les edats i, al mateix temps, ajudant les famílies”, ha destacat la regidora de Cultura i Esport, Susi Ferrer.

D’aquesta manera, la Fundació Esportiva Municipal destinarà la quantitat 12.000 euros als esportistes d’elit de Torrent, que es repartiran en 6 beques de 1.000€ i 8 de 750€. “L’Ajuntament, a través de la FDM, vol ajudar a impulsar les seues carreres i que continuen collint èxits esportius i portant el nom de Torrent a tots els racons del món”, ha afegit Ferrer.

Igualment, es concediran 50.000€ d’ajudes a l’esport base, repartits en beques de fins a 120€, per a finançar despeses d’entrenaments, competicions o compra de material esportiu. La finalitat d’aquestes ajudes és fomentar la pràctica esportiva en totes les edats i “ajudar les famílies perquè els seus fills i filles no deixen de practicar l’esport i poder així continuar inculcant els seus valors”.

Finalment, es destinaran subvencions als clubs esportius amb seu a Torrent per valor de 60.000 euros, donant suport així a les entitats que conformen l’estructura esportiva de la ciutat.

La presentació de sol·licituds es realitzarà per via telemàtica en la seu electrònica de l’Ajuntament de Torrent (www.torrent.es) o físicament en la Fundació Esportiva Municipal mitjançant cita prèvia, en horari de 9h a 13h de dilluns a divendres.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La Asociación de Vecinos El Vedat organiza el I Mercado de Artesanía El Vedat

Este evento tendrá lugar el próximo sábado 23 de abril, de 9h a 14h, en la calle Font de S…